Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(519)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(519)
    • 5 Star(483)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    To jest wspaniałe. O wiele lepiej niż się spodziewałem. Ogrzewanie jest bardzo szybkie, dochodzi do 420 w mniej niż 30 sekund. To samo dotyczy stacji gorącego powietrza. Jedyną rzeczą, którą bym uważał na dodatkowe 5mV na zasilaczu, ale większość elektroniki nie będzie miała z tym problemu. Akcesoria są wysokiej jakości i myślę, że jestem zakochany. Jedyna skarga jest taka, że plastik ekranu jest trochę popękany, ale nie ma to wpływu na funkcjonalność i jest czysto kosmetyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Stacja przeróbkowa SMD przybyła prawidłowo i bez uszkodzeń Kabel i adapter UE nie dostarczają i ziemia do stacji przeróbkowej obraz_1 Akcesoria są miłym dotykiem pozwalając początkującemu rozpocząć od razu wizerunek_2 Lutowanie, mimo trochę słabego, wydaje się ok, aby używać obrazu_3

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Verden Ładne opakowanie, brak uszkodzeń. Wszystko działa, podgrzewacz się w dół i ochłodzić się po powrocie. Niezła kolekcja akcesoriyk. Lekkie i skuteczne lutowanie żelaza. Voltmeter zgadza się z zasilaniem w zakresie napięcia. Dzięki, że to dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Kocham tę stację lutowniczą! Używam tego od kilku ćmy i świetnie sobie radzi! I.M.H.O. najlepsza stacja za taką kwotę pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Dzięki, przyjacielu. Doskonałe i warte czekania. Polecam wszystkim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Najlepszy 👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    To przyszło dość szybko. Dobrze spakowany i z wieloma rzeczami na początek na SMD. Posiada regulowany zasilacz i multimetr. Mogę to tylko często polecać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Otrzymane w ciągu 15 dni w Brazylii (Recife) W początkowych testach działa doskonale, nie został opodatkowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dobra paczka, ale nie zapieczętowana skrzynka! Przybył dość szybko. Działa tak, jak powinno. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Doskonały produkt otrzymałem w 15 dni polecam bez zastrzeżeń!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45,981
    • Ft13,312
    • Ft3,403
    • Ft140,674
    • Ft8,048
    • Ft40,190
    • Ft20,775
    • Ft6,469
    • Ft5,729
    • Ft52,793
    • Ft34,059
    • Ft16,687
    • Ft50,471
    • Ft152,596
    • Ft36,444
    • Ft32,697
    • Ft35,038
    • Ft1,855