Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(540)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(540)
    • 5 Star(503)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    To jest wspaniałe. O wiele lepiej niż się spodziewałem. Ogrzewanie jest bardzo szybkie, dochodzi do 420 w mniej niż 30 sekund. To samo dotyczy stacji gorącego powietrza. Jedyną rzeczą, którą bym uważał na dodatkowe 5mV na zasilaczu, ale większość elektroniki nie będzie miała z tym problemu. Akcesoria są wysokiej jakości i myślę, że jestem zakochany. Jedyna skarga jest taka, że plastik ekranu jest trochę popękany, ale nie ma to wpływu na funkcjonalność i jest czysto kosmetyczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Paczka dotarła w dobrym stanie! 4 dni przed obiecanym czasem dostawy :) bardzo dobra stacja lutownicza mogę tylko polecić! Dodany kabel testowy był niskiej jakości, ale poza tym był wart ceny zapasów UE 30.500Ft był inne akcesoria super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Verden Ładne opakowanie, brak uszkodzeń. Wszystko działa, podgrzewacz się w dół i ochłodzić się po powrocie. Niezła kolekcja akcesoriyk. Lekkie i skuteczne lutowanie żelaza. Voltmeter zgadza się z zasilaniem w zakresie napięcia. Dzięki, że to dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Kocham tę stację lutowniczą! Używam tego od kilku ćmy i świetnie sobie radzi! I.M.H.O. najlepsza stacja za taką kwotę pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Dzięki, przyjacielu. Doskonałe i warte czekania. Polecam wszystkim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Najlepszy 👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dobra paczka, ale nie zapieczętowana skrzynka! Przybył dość szybko. Działa tak, jak powinno. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Doskonały produkt otrzymałem w 15 dni polecam bez zastrzeżeń!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Fantastyczna stacja lutownicza. Świetnie działa, super szybko się rozgrzewa. Poczta była bardzo szybka z magazynu AU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Przybył w dobrym czasie, dobrze zapakowany dobry produkt, tak jak reklamowano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 319
    • Ft86 820
    • Ft83 625
    • Ft9 235
    • Ft109 622
    • Ft3 676
    • Ft40 470
    • Ft47 781
    • Ft15 606
    • Ft23 252
    • Ft49 666
    • Ft25 128
    • Ft38 096
    • Ft13 978
    • Ft19 110
    • Ft34 213
    • Ft13 376
    • Ft3 676