Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Rewelacyjne.. Bardzo się podobało, przybyło w ciągu 23 dni...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    To najlepsza słuchawka, jaką kiedykolwiek miałem!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Mówi z Meksyku! Wszystko doskonałe mam model kasków 250 USDD i czuję, że te szabaty przewyższają je w mocy i są tak lekkie. Pozdrowienia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Na pewno jedna z najlepszych słuchawek jakie kiedykolwiek miałem, jeśli nie najlepsza, a do tego dotarł dość szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Przybył bardzo szybko, a jakość dźwięku jest na innym poziomie. Wytrzymał ponad sześć godzin w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Bardzo dobry produkt.... Wysokiej jakości słuchawki.... Super dźwięk... Z najlepszym basem.... Trochę za późno, gdy gram w mobilnego pubu... Ale mam mały problem... Słyszę tik, kiedy muzyka jest zatrzymana... Na przykład, gdy szukasz na youtube.... Słyszysz tik tik.. Niski hałas jak radio.... Ale w muzyce mp3 wszystko jest w porządku...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Genialne nie wydają setek. Naprawdę mogę ocenić te słuchawki. Dla muzyki są wspaniali. Dla perfekcyjnej mowy. Sposób, w jaki pasują do twoich uszu jest doskonały. Ciężko przegrać, gdy pasują do siebie. Spóźniłem się, ale chyba sprzedają się jak ciepłe bułeczki, a akcje są trudne do zdobycia. Sprawdź recenzje na YouTube i każda recenzja jest imponująca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    O wiele więcej, niż się spodziewam. Lepsze niż Bang&Olufsen (450sd). Głęboki dźwięk, liniowa reakcja na całej częstotliwości. Bardzo lekkie i wygodne. Pasuje bardzo dobrze do ucha. Świetny produkt w tej cenie. Nie rusza się podczas biegania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Trzecią parę, które kupuję. Pierwsza para (oryginalne E12, nie ultra) kupiłem rok temu i nadal mają się świetnie. Moja żona i córka mają teraz po parę. Pamiętaj, aby wypróbować najbardziej odpowiednie wskazówki dla najlepszego dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Świetne słuchawki douszne, długa żywotność baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 365
    • Ft31 684
    • Ft12 710
    • Ft9 030
    • Ft10 703
    • Ft11 941
    • Ft39 798
    • Ft20 864
    • Ft8 361
    • Ft5 684
    • Ft10 034
    • Ft9 365
    • Ft5 015
    • Ft5 350
    • Ft13 380
    • Ft12 041
    • Ft8 026
    • Ft23 082