Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Moja paczka dotarła wcześniej niż oczekiwałam bardzo zadowolona z tego i paczka jest w dobrym stanie pudełko było w dobrym stanie nie było zgniecione w żaden sposób wiem, że zajmie to trochę czasu. Wywrotka i brakuje mi kilku śrubek, które musiałem potem zamówić, ale nic wielkiego nie będzie, ale jestem pewien, że będę zadowolony, wrzucę kilka zdjęć, kiedy skończę zestaw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP5
    CA
    06/09/2021

    Zabawa do budowy i wygląda świetnie na moim płaskowyżu. Działa też jak prawdziwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Pakiet przybył szybko i bezpiecznie o produkcie jestem bardzo podekscytowany naprawdę podoba mi się już zacząłem go składać i to zajmie trochę czasu dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Dobrze chronione pudełko w plastikowym opakowaniu. W związku z problemem paczek uszkodzonych podczas transportu, Bangood bardzo zareagował, wysyłając mi nowe pudło za darmo. Jeszcze raz dzięki zbawcom Bangooda za ich powagę. @

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Całkiem zaawansowana budowa. Wymaga to sporo czasu i cierpliwości. Jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Dobrze zapakowane, szybka dostawa. Najcenniejsze produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Philip
    CA
    13/11/2021

    Ale, i to jest duże „ale". To nie jest dla dzieci. Na pudełku jest napisane 6 i więcej. Uwierz mi, że nie ma 6-latka, który byłby w stanie to zbudować. Mam wieloletnie doświadczenie w modelingu i RC i to dało mi kilka problemów z jego prawidłowym funkcjonowaniem Bateria wynosi 400mha. Ten model potrzebuje minimum 1500mha. Ponieważ bateria i przedział, w którym ją trzyma, jest tak mały, czas działania wynosi tylko 2-3 minuty. To jest niewiarygodnie ciężkie. To wszystko jest metalowe i ciężka konstrukcja w porównaniu ze zwykłym pojazdem RC. To jest Meccano RC Dobre jest to, że jest bardzo silny. Silniki są wystarczająco dobre, aby podnieść kilka kilogramów, kontrola napędu jest proporcjonalna. System sterownika umożliwia różne konfiguracje przycisków. Trudno by było to przełamać. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dobry produkt, jest bardzo wyjątkowy. Dobrze wykonana i wyreżyserowana. Mogę polecić go hobbystom z możliwością modyfikacji i zaakceptowania jego ograniczeń. Nie mogę tego jednak polecić jako prezent dla dzieci. Jest bardzo trudny w montażu i będzie działał tylko przez 2 minuty, aż bateria wyczerpie się i będzie wymagała ponownego naładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Ich habe schon viele Bausätze gekauft, aber so einen Schrott habe ich noch nicht erhalten, Das Material (Metall wäre nicht so schlecht aber die Motoren und die Steuerung der Motoren funktionieren nicht. Ich habe die Motoren mehrmals ausgebaut und wieder eingebaut leider immer ohne Erfolg. Die Motoren zucken kurz und laufen unter Last nicht, im ausgebautem zustand ohne Last drehen sie aber nicht in der Drehzahl die auch benötigt wird um alle Übersetzungen an zu treiben. So einen Schrott habe ich noch niemals erhalten

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Cześć Nie mogę już kontynuować edycji, bo mi go brakuje Fragment, który jest: (GEAR18) może być wysłany do mnie Dziękuję bardzo Daniel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 630
    • Ft22 751
    • Ft64 374
    • Ft28 194
    • Ft126 099
    • Ft57 558
    • Ft19 013
    • Ft8 521
    • Ft19 997
    • Ft69 295
    • Ft33 387
    • Ft5 046
    • Ft7 538
    • Ft3 931
    • Ft15 079
    • Ft26 554
    • Ft28 849
    • Ft5 767