Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2020

    Właśnie dostałem je pocztą i jeszcze ich nie przetestowałem. Pierwsze wrażenie, że są to silniki stałe, łożyska są gładkie, a powłoka nad drutami silnikowymi to duży plus. Mam nadzieję, że te silniki zadziałają, gdy buduję bliźniaka i nie chcę rozbić banku, że tak powiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Ładnie wyglądający silnik 1250kv kupił go, żeby przetestować go moim samolotem z 3D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Ten silnik na pewno pojedzie na Sky Hunter. 2x1047 rekwizytów węgla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Super szybko przybyli, w ciągu 5 dni, jeszcze nie testowaliśmy, wrócić z więcej szczegółów, dziękuję bardzo Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Otrzymany w planowanym dniu, silnik wydaje się dobry do przetestowania. Skrzynka była trochę zgnieciona, ale bez uszkodzenia silnika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Przybył w krótkim czasie Zamontuję go w samolocie QTrainera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Top, bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    With a good strong 3 cell 3000 mah lipo and 60 amp ESC turns an 11 x 8 3-blade prop very well, the motor does not get hot. Plenty of thrust for my 4 1/4 pound plane, (1.93 kilos), and is using 580 watts on a fresh charge. Installed in a Great Planes Ryan STA special. Nice ball bearings and well built!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Der Motor sieht sehr hochwertig aus. Ich denke dass es eine sehr gute Qualität ist und meine Wahl die richtige war.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Mały, dobry, bezszczotkowy silnik do modeli samolotów. Cena niestety wzrosła o prawie 50% w krótkim czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.64
    • US$36.95
    • US$8.85
    • US$18.39
    • US$22.99
    • US$28.74
    • US$18.47
    • US$22.98
    • US$12.80
    • US$48.50
    • US$15.63
    • US$24.14
    • US$182.74
    • US$8.04
    • US$47.26
    • US$32.33
    • US$57.49
    • US$16.16