Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2022

    Rozmiar silnika potwierdzony! To jest 2830. Ale mówiąc, że jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu, bardzo wysokiej jakości w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Rozmiar silnika nie odpowiada opisowi. Rozmiar to 2830 zamiast 2836. Próbuję znaleźć rozwiązanie z Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Świetny mały silnik, opis nie był dokładny. Wał silnikowy wynosi 4 mm, a nie 3 mm, jak na diagramie w opisie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Świetny silnik działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Testowane i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przetestowałem ten silnik 1120 KV, kiedy przyjechał. Wydaje się bardzo dobrze wykonany i działa płynnie. Mój test z użyciem baterii 3S i 30 mAp ESC spowodował, że 150 W/12 mAp przy użyciu rekwizytu 8x5 i 220 W/18 mAp przy użyciu rekwizytu 9x7. Przetestowałem rekwizyty 10 cali i 11 cali i okazało się, że silnik i RSG stały się bardzo gorące, więc nie zalecałbym użycia większego niż 9-calowy rekwizyt. Nadaje się do modeli 28 lub 42 oz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Hat ziemlich lange mit der Auslieferung gedauert. Keine Möglichkeit eine Email zu schreiben. Alles mit automatischen Antworten die kein Mensch haben will. Nicht zu erklären warum das so ist. Warum wartet ein Händler über 12 Tage mit der Auslieferung. Die Ware ist natürlich in Ordnung, da gibt es nichts zu meckern. Ähnliche Preise gibt es mittlerweile auch in Deutschland, so das man immer mehr abwägen sollte wo man bestellt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Samochód przybył 6 dni wcześniej, ten silnik wygląda dobrej jakości i idealnie nadaje się do moich zastosowań 2m motorowy lub 1,5m samolot sportowy. Korzystałem już z Surpass Motors, z bardzo dobrymi wynikami. Można go używać jako zwykły, wewnątrz fus, z otworami na śruby na płycie końcowej wału lub za pomocą adaptera, przykręconego do niewałka. Wszystkie śruby, adaptery i nakrętki śrubowe są dostarczane z silnikiem. Great Value, nie mogę się doczekać, aby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Silnik w normie. Na biegu jałowym słyszy się, że mały kv. Powinien być bardziej ekonomiczny i może odkręcić śrubę o dużej średnicy, niż na przykład 2216 1400kv.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Chyba coś było nie tak z moim. Podczas pracy przyciągał dużo amperów i wydawał wyjący dźwięk .Po około 8 godzin lotu przerwano. Nie zrobiło się gorąco. Łożyska wydawały się wolne. To pewnie tylko pech dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.39
    • US$16.99
    • US$275.99
    • US$13.99
    • US$4.99
    • US$27.43
    • US$21.93
    • US$3.98
    • US$19.54
    • US$9.19
    • US$45.99
    • US$13.99
    • US$9.50
    • US$9.19
    • US$26.50
    • US$13.79
    • US$27.59
    • US$15.58