Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Powerl esc działa jak sen serwvo jest silny, ale powolny nawet w trybie super bec.Momotor ma masę momentu obrotowego i jest bardzo szybki nawet na malutkim 4s lipo. Użyłem tego połączenia do zamiany nitro na prąd bardzo zadowolony z wyniku. Zalecałbym zakup narzędzi, aby znaleźć idealny stosunek mocy do prędkości.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    the motor is very good on 4s but i haven't tried it on 6s. I put the ESC and the motor in my 1/10 arrma senton and on 4s it goes around 45 to 50 mph I think i haven't tested the speedon it but i will. i've had my car up and running for a couple days and now iIhalft to get new tires for my car LOL.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Najwyższej jakości RSG! Kompletne ustawienia potrzebne dla każdego RC bez części elektrycznych. Posiada wtyczkę wiązania dołączone, jak również wszystkie części do serwo. Jest w bardzo dobrze zapakowanym pudełku z gąbką do bezpiecznego transportu. Nie używałem go jeszcze, więc nie mogę komentować wydajności. 16 dni dostawy do Wielkiej Brytanii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    its a perfect set for my zd racing 9021 8th scale truggy got lot of extra plastic horn and it includes bind key, for the shipping its extre extremely fast less 10 days i received the item. soon unboxing video available in my YouTube channel https://youtube.com/c/PinoyRCDriver

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    To jest super elektrownia, porusza mojego pirata3 jak nic, niesamowita moc nawet z moimi 4s ustawionymi, esc jest fajny jak ogórek za każdym razem i silnik nie jest zbyt gorący, zdecydowanie polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo ładne połączenie. Wygląda na wysokiej jakości komponenty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wygląda dobrze, nie mogę się doczekać, aż go wypróbuję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Idealne połączenie bez szczotek dla 1/8 samochodów. Biegam w ZD ścigając się 9116 głównie w czwórkach, czasami w szóstkach. Na razie żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Idealny zestaw dla 1/8 skali. Tani i bardzo dobry zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dobra cena i szybka dostawa dobrego zestawu wymiany bardzo zadowolony z wydajności Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 988
    • Ft11 477
    • Ft4 546
    • Ft10 683
    • Ft11 904
    • Ft3 050
    • Ft8 240
    • Ft57 383
    • Ft2 439
    • Ft4 607