Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Mała modyfikacja, aby zmieścić servo (skręt jest trochę wolny), ale leci na 2s nie może się doczekać, aż 3s, warte pieniędzy przez cały dzień 😀 😄

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Naprawdę podoba mi się ten zestaw, to sprawił, że mój samochód RC jest naprawdę szybki włożyłem go do mojego wltoys 12428 Rock Crawler, trochę za dużo mocy, czasami za trudne w obsłudze, ale nadal zabawne powinny również prawdopodobnie kupić wentylator do silnika, aby zachować chłodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Zgodnie z opisem Zakończ odbiór szybko i w dobrym stanie Bardzo łatwy do zainstalowania na kyosho Ultima pro z 1986 roku Działa bardzo dobrze z baterią 2S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Jak widzicie, chłodnica silnika jest przyklejona Wydaje się, że jakość jest na porządku dziennym. Nie mogę się doczekać, aż podwozie mojego HSR dotrze do 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Świetny stosunek jakości do ceny. Użyję tego do mojego wltoys 104001, a do odbiornika i radia używam Dumbo RC. Jest ona już związana z odbiorcą |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Pakiet jest idealny i działa wszystkie Esc servo i silnik. Ale serwo nie pasuje do wltoys w 144001 jest zbyt duże. W silniku jest miejsce na ESC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Przybywa w ciągu tygodnia. (tydzień wcześniej niż planowano) Wszystko w porządku, żadnych wgnieceń, nic nie zginęło. Zrobiłem test ławki, żeby sprawdzić, czy działa - jak na razie wszystko w porządku. Wchodzi na WL 104001 lub 124019. Dzięki za wiele BG - gorąco polecam 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Received in good order. Package was n little wet bit I'm still excited.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo pod wrażeniem usługi i produktu, który zamówiłem, profesjonalnej firmy do czynienia z, a przesyłka była bardzo szybka, od wysyłki do dostawy. Świetne informacje o tropieniu, na pewno kupię z Banggood ponownie i gorąco polecam. Dziękuję bardzo, ale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Świetny produkt wrzucił go do wózka. Bardzo zadowolony z wyników

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$53.12
    • US$24.24
    • US$32.33
    • US$25.40
    • US$15.00
    • US$44.39
    • US$18.31
    • US$77.37
    • US$19.62
    • US$19.62
    • US$54.27
    • US$128.19
    • US$19.09
    • US$48.50
    • US$218.99
    • US$85.99
    • US$209.99