Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    buena calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Pomysłowe połączenie Crawlera. Silnik jak i regulator są bardzo dobrze przetworzone i robią dobre pierwsze wrażenie. Silnik jest potężny i jak na razie żadna przeszkoda nie mogła wytrzymać. Wyraźne zalecenie zakupu. Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Wszystko w porządku, szybka dostawa. Najlepszy silnik pędzla dla pełzaczy, jest mocny i gładki z najniższych obrotów. Jestem bardzo zadowolony z czasu dostawy i jakości, polecam. Warto uzyskać kartę programową Surpass Hobby, ponieważ może być zaprogramowany RSG z zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Jedynie karton jak widać na zdjęciu został uszkodzony. Silnik dość ciężki wydaje się być solidny :-) Kable są przylutowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Doskonały zakup, bardzo modułowy silnik i z dobrym momentem obrotowym, nadaje się do skalowania z krótkim raportem. Esc proste, ale również z dobrą modulacją i dobrym hamulcem. Używam ich na dwóch różnych nośnikach, ponieważ miałem już wyższą kategorię esc, ale myślę, że są to świetne połączenie dla skalerów średniego zasięgu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To jest naprawdę powolne połączenie kierowców. Najlepszy stosunek jakości do ceny. Możesz się czołgać jak po maśle. Umieściłem go w zestawie RGT EX86100.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Ekstremalny moment obrotowy. Jeśli wpisuje się go w standardowy wskaźnik tramission 87/20, jest zbyt wolny. Doskonały w połączeniu z 2 skrzynią biegów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Czx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    lots of torque very happy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.50
    • US$9.99
    • US$33.99
    • US$15.00
    • US$24.24
    • US$27.71
    • US$6.99
    • US$16.16
    • US$7.99
    • US$5.76
    • US$8.89
    • US$12.69
    • US$15.00
    • US$21.84
    • US$8.07
    • US$4.99
    • US$8.07
    • US$8.99