Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1250)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1250)
    • 5 Star(1159)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Zamówiłem cztery takie produkty, bo ktoś już był winny. W moim przypadku wszystko było w porządku, wszystkie cztery działały poprawnie. Wierzch był trochę zsuwany, więc wziąłem go z ciekawości. Bateria w niej nie jest wymienialna, nie rozmontowałem reszty pokrywy, może być sklejona. Pokrywa jest bardzo trudna do demontażu, płyta jest w dużej mierze potrzebna dolnego plastiku. Jeśli ktoś spróbuje go rozmontować, masz duże szanse na zniszczenie go. Nie zalecam eksperymentowania z innymi, jeśli urządzenie działa poprawnie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Należy sprawdzić, jak długo utrzymuje się temperatura. Obecność małego koszyka na herbatę lub herbatę ziołową!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    przyszedł do mnie trochę uszkodzony i po prośba bangood zespół odpowiedział bardzo szybko i zwrócić mi kwotę bez pytania o zwrot.Choć bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka i bardzo przydatna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Seems to be good. How can i change battery?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Miłe, ale nie doskonałe: utrzymanie temperatury jest ograniczone- od wrzącej wody do 55 stopni w ciągu 3,5 godziny. Dwie części pokazują różnicę 3 stopni...szybka wysyłka, dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Zamówienie przybyło między planowanym terminem!! Przybył w świetnym stanie i jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu! Materiał dobrej jakości i zgodny z obietnicą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Właśnie weszłam i sprawdzam to. Wygląda na to, że działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    el producto llegó con un golpe evidente en la tapa pero está funcional . El resto está en perfecto estado faltaría un aislante para la tapa que se nota que maltratan bastante gracias al vendedor 👍 espero mejore la protección la próxima ve que compre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dziękuję bardzo? Nice++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.39
    • US$30.02
    • US$21.59
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$62.36
    • US$22.99
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$9.23
    • US$42.72
    • US$17.74
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$23.09
    • US$59.99