Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(379)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(379)
    • 5 Star(343)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    To właściwie 500 klasycznych gier, w tym moje ulubione: Super Mario Bros 1.2 E 3, Contra, Formuła 1, Tetris, PacMan i wiele innych fajnych gier! Plusy: niska cena, dobry materiał, ładowalny i wyjmowany akumulator z dobrą autonomię, gry z sondy nie działają z dużą płynnością, kontrola dobrze reaguje i można grać na telewizorze z kablem AV, który towarzyszy opakowaniu produktu. Wady: Nie można zapisać postępu każdej gry, ponownie uruchamiając ją na początku. Dobrze się bawię w wolnym czasie! Otrzymany szybko bez opłat. Zalecam zakup!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Jest w porządku ze swoimi pieniędzmi. Tylko, że nie ma w nim 500 gier. Wiele gier się powtarza. Ale zabicie czasu, to dobra rzecz. Nie podłączyłem go do telewizora. To chyba nie zadziała. Stare dobre czasy, kiedy stopy na tronie były zdrętwiałe... lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    The game was a new user gift to my first order but if you want to buy it, it also worth for the money. Arrived in 15 days, it works fine. I wanted to give it for my niece as a present but first I wanted to try out some games and now I want to keep it for myself. :-D Két héten belül ideért ez a kis játék, ajándék volt az első banggoodos rendelésemhez, de szerintem 10-15 eurót/dollárt simán megér. Megboldogult gyermekkorom kvarcjátékait és C64-es játékait juttaja eszembe. Ajándéknak szántam az unokahúgomnak húsvétra, de tényleg klassz kis játék, lehet, hogy megtartom magamnak. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Produkt dostarczony w ciągu 12 dni od zakupu. Pudełko było małe wgniecenie, ale bez uszczerbku dla konsoli. Bałem się, że 500 gier zostanie powtórzonych, ale okazuje się, że jest wiele różnych gier. Radzę ci kupić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Gra wideo, która cofa mnie w czasie... Ile dobrych wspomnień grać zwłaszcza z Super Mario Bros 👍👍😉 z podłączonym kablem mogę podłączyć go do telewizora dla większego widoku

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Więc zasadniczo podręczny NES. Wszystko od Contra, Islander, Mario Bros, aż po Charlie'go. Istnieje miła odmiana gier, która przypomina mi moje dzieciństwo i nadal fajnie grać. Świetna cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Prosta, ale funkcjonalna konstrukcja! Ciekawość: Gra „Box World" jest słabą kopią gry „Potter", a tło to „palce" Eliany, kiedy była dzieckiem gospodarza SBT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Konsola naprawdę prosta i świetna w tej cenie. Spróbuję spokojnie w najbliższych dniach. Szybka wysyłka 1 tydzień (w tym weekend) dotarła do Włoch! Trzeba się zgubić w graniu. (tłumaczenie Google Translate)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Dobrze działa w drodze, kochanie. Minus rekordów brak zapisków. Trochę nerwu to psuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dotarł w bardzo dobrym stanie ze wszystkimi jego akcesoriami. 👍 Ładowa się bateria, która jest świetnym punktem, a nie używaniem baterii. Aby zobaczyć czas trwania. Szkoda, że gry nie są oferowane po francusku. Nie ma tak naprawdę 500 gier, ponieważ niektóre są powielane i niełatwo znaleźć kilka gier, które zostały przemianowane. Biorąc pod uwagę cenę, nadal polecam. Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 107
    • Ft33 299
    • Ft4 235
    • Ft8 504
    • Ft19 636
    • Ft16 430
    • Ft4 447
    • Ft19 227
    • Ft11 377
    • Ft16 951
    • Ft30 271
    • Ft27 244
    • Ft22 703
    • Ft39 354
    • Ft28 455
    • Ft40 867
    • Ft37 840
    • Ft10 896