Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Włókno, które znalazłem bardzo przydatne do druku w tpu Nie miałem problemów z obstrukcją lub że hotend jest okryty. Kupiłbym go jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Właśnie otrzymałem żarnik. Naprawdę doceniam fakt, że był w ładnym kartonowym pudełku i zamkniętym w grubej plastikowej torbie z żelem krzemionkowym, aby usunąć wilgoć. Zamówiłem w czerwonym kolorze, odcień czerwieni jest całkiem dobry, chociaż żarnik jest naprawdę błyszczący. Elastyczność i rozciągliwość jest na poziomie oczekiwanym dla tpu, przeprowadzę test i uaktualnię recenzję o wydajności druku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Szybka wysyłka: Zdobyłem ją w ciągu 4 dni roboczych. Żarnik działa świetnie na mojej (bardzo podstawowej) drukarce Nano: nie podgrzewane łóżko, a jednak ten żarnik trzyma się bardzo dobrze. Pierwsze odciski wyglądają obiecująco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dobry żarnik w świetnej cenie przybył w 8 dni we Włoszech!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Odebrałem żarówkę bardzo szybko. To tylko 0,5 kg, nie 1 kg! Chcę drukować akcesoria do dronów, ale moja drukarka nie jest kompatybilna. Żarniki TPU nie mogą być używane z drukarkami Bowden :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Jest bardzo gumowy i łatwy do druku z Ender 3 v2. Dobrze się przyklei, jeśli nałożymy trochę kleju. Nie podgrzałem łóżka do druku. Temperatura dyszy wynosiła 228°C i działała dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Drukowane gopro montowane dla fpv drona, z tego żarnika, po przybyciu żarnika. I jestem bardzo usatysfakcjonowany. Łatwy w druku i bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybyli za 14 dni, dobrze spakowani. Spróbuję go wydrukować, a potem ocenić jakość żarnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    my favorite tpu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Szybka dostawa i wysokiej jakości żarnik, łatwy do druku, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 324
    • Ft5 148
    • Ft9 554
    • Ft17 658
    • Ft8 101
    • Ft12 707
    • Ft19 129
    • Ft14 179
    • Ft14 714
    • Ft18 760
    • Ft18 394
    • Ft10 665
    • Ft8 458
    • Ft15 450
    • Ft14 345
    • Ft2 204
    • Ft8 598
    • Ft4 457