Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Szybka wysyłka! Produkt przybył w krótkim czasie! Staranne opakowanie. Doskonała jakość. Dostarczone przez GLS. Próbowałem: działa poprawnie. Można również zaakceptować włókniny o różnych rozmiarach i markach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Produkt dobrze zapakowany, dostarczony w dobrym porządku. Rozebrałem go, aby dodać modyfikację podobną do opisanej tutaj, ale za pomocą trójwymiarowego całunu wentylatora, jak ten: z 24 V, wentylator 40x10mm. Wentylator robi ogromną różnicę krążąc wokół szpuli, utrzymując równomierną temperaturę. Przewód czujnika temperatury został wydłużony, tak jak w filmie, aby przenieść go w bardziej reprezentatywne miejsce na górze szafki. Usunięcie oprawki wyświetlacza było prawdopodobnie najbardziej podstępną częścią moda. Sugeruj użycie starej karty kredytowej, aby wcisnąć się w szczelinę między oprawą wyświetlacza a etui, aby usunąć oprawę, a nie za pomocą szczypiec, jak w filmie. Wymaga to dość dużej siły, aby przesunąć oprawę na tyle, aby móc swobodnie pociągnąć oprawkę. Jestem bardzo zadowolony z tego występu. Bez mod jest to nadal dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobra suszarka do włókien, używam ją głównie do włókien TPU i PETG, które są bardziej hydrofilowe niż np. PLA. Wyświetlacz pokazuje bieżącą temperaturę i dwa przyciski pozwalają kontrolować temperaturę i czas suszenia. Domyślny czas to 6h, a ustawiony 50°C wydaje się być dobry dla większości włókien. Nie używałem go jeszcze podczas odcisków, do wyschnięcia (potencjalnie) mokrego włókna używając go zanim odcisk wydaje się być wystarczający, jak zawsze uszczelniam włókna w plastikowej torbie z osuszaczem i tak (miał kiedyś problemy z jakimś żarnikiem, to jest powód, dla którego kupiłem suszarkę) Co naprawdę brakuje mi przycisku, aby go po prostu wyłączyć!! Skrócenie czasu suszenia do 0 jest kłopotliwe!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Sensacyjne, jest tak cicho, że nawet nie słyszę, jak działa. Proszę wizjer i przyciski, jeden do regulacji zegara, a drugi do regulacji temperatury. Górna wewnętrzna wkładka. Przybył w 11 dni po wpisie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Świetny produkt, polecam każdemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Super, rytoj bandysiu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Świetny produkt, bardzo łatwy w użyciu, chciałbym, jeśli temperatura była nieco wyższa, ponieważ nie jest bardzo dobre do suszenia nylonu, ale dla abs, pla i petg jego wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bardzo dobre produkty i jakość. Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Doskonały zgodnie z opisem!Działa bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Działa jak czar. Bardzo wydajny, suchy żarnik jest o wiele łatwy do druku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft69 374
    • Ft99 248
    • Ft61 408
    • Ft1 530
    • Ft95 929
    • Ft52 777
    • Ft2 297
    • Ft3 980
    • Ft8 959
    • Ft75 963