Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Czas dostawy. 10 dni ok dla koloru byłem rozczarowany na pewno nie jest jasnoczerwony, jak jest wyświetlany na zdjęciu, wygląda bardziej bladoróżowy, z drugiej strony materiał i świetne odciski bardzo dobrze i kawałek jest świetny, wniosek.... Poza kolorem reszta jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Good quality PLA used it for my very first 3d print right out of the box and it worked very well. I'm pleased with the results.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Żarnik dotarł idealnie zapakowany ze szczególnym uwzględnieniem worka próżniowego, konieczne, aby ten rodzaj materiałów (PLA) wrażliwych na wilgoć nie stracił części właściwości drukarskich lub mechanicznych. Kolor różni się od zamówionego, o wiele bardziej na żywej, jasnej pomarańczy niż czerwieni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dostałem paczkę, ale dostawa była okropna, dwa zamówienia na Litwę, dostarczone w różnych stronach miasta, musiałem zarobić dodatkowe 10 km, żeby zebrać. Unikać itella.lt, jeśli to możliwe. Sprzedawca był w porządku i wysłał szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Porządek przybył szybko i nietknięty. Rolki były zamknięte próżniowo, z osuszaczem w torbie. Nie testowałem jeszcze jak dobra jest jakość wydruku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Przesyłka dotarła expresowo. Rewelacja od zamówienia do dostarczenia z Czech do Niemiec upłynęło tylko 45 godzin!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Arrived well packaged with intact vacuumseal. Prints well (as well as any other PLA I've tried) at default settings on my Ender 3 v2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobre włókno PLA, czyste, spawane i z tektury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 266
    • Ft11 417
    • Ft10 344
    • Ft7 412
    • Ft7 103
    • Ft10 703
    • Ft2 138
    • Ft14 271
    • Ft12 486
    • Ft12 047
    • Ft11 429
    • Ft16 342
    • Ft7 857
    • Ft8 957
    • Ft8 339
    • Ft5 867
    • Ft5 867
    • Ft92 383