Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2021

    arrivato un po' in ritardo circa una settimana e senza poter avere il tracciamento che diceva solo spedito ma alla fine è arrivato ed è un ottimo prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Dobrze, dobrze spakowane, trochę bardziej przejrzyste niż myślałem. Udane pierwsze drukowanie z tego materiału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Nie ma sprawy, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Otrzymane w dobrym stanie. Dokładnie tak, jak rozkazałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Ładny kolor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Mam biały kolor. Ładnie się drukuje, mam płytkę PEI i bardzo dobrze się do tego trzyma, bez wycierania nawet dla dużych części. Drukuję na łóżku temp. 70-80c i hotend 220-245 w zależności od pożądanej warstwy wiązania. Jest to naprawdę dobra cena za jakość. Części są bardzo silne, nie ma zapachu. Jeśli wyskakuje podczas drukowania, susz w piekarniku w temperaturze 50c przez ~4 godziny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Nie ryby czy iyaso. Jakiś kundel między PETG a PLA. i jędrne i lekko elastyczne jak PLA+ Kaperrisyna do temperatury. Stopień w lewo przyciemnia wybielanie, stopień w prawe rozwarcie. Mam £. poszło 10g więcej niż do 55g PLA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Mam zielony kolor. Drukuje, jest trochę żylaste, ale drukuję gorąco. Mam płytę PEI, która bardzo dobrze się do tego trzyma, bez wyplatania nawet dla dużych części. Drukuję na łóżku temp. 70-80c i hotend 220-245 w zależności od pożądanej warstwy wiązania. Jest to naprawdę dobra cena za jakość. Części są bardzo silne, nie ma zapachu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Mam czarny kolor. Ładnie się drukuje. Mam płytę PEI, która bardzo dobrze się do tego trzyma, bez wyplatania nawet dla dużych części. Drukuję na łóżku temp. 70-80c i hotend 220-245 w zależności od pożądanej warstwy wiązania. Jest to naprawdę dobra cena za jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    PLA przybyła w dobrym stanie, choć być z powrotem zamówiona i trwa prawie 2 miesiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$6.26
    • US$9.24
    • US$6.92
    • US$2.06
    • US$8.09
    • US$13.79
    • US$17.31
    • US$1.99
    • US$2.59
    • US$10.38
    • US$27.71
    • US$13.79
    • US$46.19
    • US$2.59
    • US$46.99
    • US$49.65
    • US$6.92