Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(213)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(213)
    • 5 Star(197)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2020

    Dostarczone dzisiaj. Odpowiednio spakowane. Testowałem spawanie plamkowe z niklowanymi paskami na 1865 ogniwach litu. I mogę powiedzieć, że działa dobrze! Niklowane pasy przykleiły się do powierzchni komórki i nie spuszczają się, gdy pociągnąłem za pasek. Jest z łatwym do zrozumienia podręcznikiem. A jeśli chcesz głębszej informacji, mogę polecić przeczytanie na stronie Sunkko. Sprawdź na ich blogu dobre wyjaśnienie, jak działa sama technika spawania i kilka praktycznych wskazówek. https://www.sunkko.net/blog/. /Johan, chodź tu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo zadowolony z sprzedawcy otrzymał go w sumie 4 dni.Produkt jest dobrej jakości.Ideal ampere ustawienie może być dostosowane z krótką próbą.Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Wysokiej jakości produkt, wyposażony w wiele akcesoriów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    TR
    23/11/2020

    Produkt jest jak na zdjęciu. Dobrze się spawa. To mogą być dwie elektrody, które nie zostały zainstalowane lub zgubione w urzędzie celnym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TAUVIP3
    ZA
    07/07/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, dobry produkt wysokiej jakości. To było z dodatkami, które nie pojawiają się na stronie produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    teşekkürler iyi makina

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Fi nie ma tego samego uchwytu na baterie i imit payare toll 241nok. Ellersów ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Idealnie, przybyło bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    To była bardzo dobra decyzja. Spawanie jest odpowiednie nawet przy 70% wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2019

    Lo strumento è attivato in modo rapido e senza intoppi. Funziona bene ma in casa fa saltare l'automatico, evidentemente assorbe molti ampere, ma il suo lavoro lo fa. Peccato che i fori dove si inseriscono i puntali in rame non siano uguali a quelli tondi mostrati nel negozio ma sono fori rettangolari e più stretti dei puntali, quindi si fa fatica ad inserirli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,625
    • Ft16,349
    • Ft2,774
    • Ft54,297
    • Ft7,327
    • Ft120,814
    • Ft69,908
    • Ft56,456
    • Ft2,033
    • Ft3,391
    • Ft3,730
    • Ft12,461
    • Ft3,391
    • Ft3,119
    • Ft9,561
    • Ft2,718
    • Ft13,677
    • Ft154,258