Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2021

    SUPER REALEND! (ang.)! Wielcy Sprzedawcy! DOSKONANY produkt! Produkt wysokiej jakości, zacząłem testować z 0,15mm arkusza lutowanego bardzo dobrze, z niesamowitą mocą, wierzę, że lutujemy płyty o najwyższej grubości. Akcesoria są bardzo dobre, jest wyposażony w wystarczającą ilość płyt do spawania, żelazko spawalnicze ma doskonałą moc i kontrolę temperatury. Produkt został opublikowany w dniu 10/21, przybył do Brazylii w dniu 04/11/21 i został dostarczony 16/11/21. Opodatkowano mnie na 674,66 reali w podatkach importowych, w związku z tym, że jestem w MG, a ten stan płaci ICMS, PODSUMOWANIE Opodatkowano 99% wartości produktu. Po prostu zapomniałem ostrzec sprzedawcę, że urządzenie powinno być 127V przyszedł 220v, ale w porządku kupiłem transformator i cichy. Urządzenie nie jest dwuwoltowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Zarezerwuj dobry produkt szybko dostarczony.wery. Kable spawacza są takie miękkie. Twarde czyste i mocne spawanie. Iron Side również nie wygląda źle. Nie można używać bez pedału. Przyjaciele to całkiem dobra rzecz. Po pierwsze, jest bardzo cicho. Kable są niesamowicie miękkie w części kablowej. Przekręca wyłącznik z ostateczną mocą. Turcja przybyła w ciągu 9-10 dni bezpośrednim e-mailem, bez dodatkowych ceł. Nie użyję części z lutowaniem, ta część nie jest taka zła. Włącz zapasowe miedziane końcówki paznokcia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Spawarka działa znakomicie. Impulsy i prąd, a także siłę elektrody spawalniczej można regulować w szerokim zakresie. Dołączono sondę, która wyjaśniała, jak dostosować parametry. Pióro spawalnicze działa również bardzo dobrze. Używam głównie 0,15 czystego niklu, ale 0,2 to również O.K. Głównym problemem jest to, że działa stabilnie pod 16A. Mogę zasugerować kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    bezpiecznie zapakowane i dostarczane szybko, artykuł ok, ale musi być zabezpieczony co najmniej 20A w celu korzystania z pełnej funkcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Wszystko doskonałe, już przetestowane, bardzo szczęśliwe:)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Myślę, że działa dobrze, i dobrze spawa zakładki na baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Mam wspaniałe doświadczenie z tą firmą. Wszystko odbyło się zgodnie z umową: zamówienie 29.10.2021 o 20.30, dostawa 03.12.2021 o 10.00... Produkty są zlecane zleceniem; Przetestuję je! Znakomity to termin, którego muszę użyć w tej dostawie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Produkt dotarł szybko (tylko 4 dni) idealnie zapakowany i uzupełniony o wszystko, co zostało dostarczone w zamówieniu. Nie miałem jeszcze czasu, aby spróbować; na razie wszystko jest świetne i zdecydowanie polecam. (Tłumaczenie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Nie miałem jeszcze czasu na wypróbowanie produktu, ale zamówienie jest w stanie, zarówno opakowanie, jak i produkt, który był przeznaczony. Pomimo niewielkiego opóźnienia zamówienia(nic tam).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TOMVIP3
    AT
    10/02/2021

    Super szybka dostawa!!!! Szybciej niż straż pożarna! Z przyjemnością! Tylko polecam!!!!! Dzięki 👍 Góra!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 523
    • Ft62 459
    • Ft12 452
    • Ft76 087
    • Ft22 357
    • Ft16 057
    • Ft135 258
    • Ft21 357
    • Ft81 010
    • Ft32 180
    • Ft17 040
    • Ft19 302
    • Ft17 696
    • Ft21 629
    • Ft15 860
    • Ft52 439
    • Ft68 827
    • Ft51 128