Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Zarezerwuj dobry produkt szybko dostarczony.wery. Kable spawacza są takie miękkie. Twarde czyste i mocne spawanie. Iron Side również nie wygląda źle. Nie można używać bez pedału. Przyjaciele to całkiem dobra rzecz. Po pierwsze, jest bardzo cicho. Kable są niesamowicie miękkie w części kablowej. Przekręca wyłącznik z ostateczną mocą. Turcja przybyła w ciągu 9-10 dni bezpośrednim e-mailem, bez dodatkowych ceł. Nie użyję części z lutowaniem, ta część nie jest taka zła. Włącz zapasowe miedziane końcówki paznokcia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    SUPER REALEND! (ang.)! Wielcy Sprzedawcy! DOSKONANY produkt! Produkt wysokiej jakości, zacząłem testować z 0,15mm arkusza lutowanego bardzo dobrze, z niesamowitą mocą, wierzę, że lutujemy płyty o najwyższej grubości. Akcesoria są bardzo dobre, jest wyposażony w wystarczającą ilość płyt do spawania, żelazko spawalnicze ma doskonałą moc i kontrolę temperatury. Produkt został opublikowany w dniu 10/21, przybył do Brazylii w dniu 04/11/21 i został dostarczony 16/11/21. Opodatkowano mnie na 674,66 reali w podatkach importowych, w związku z tym, że jestem w MG, a ten stan płaci ICMS, PODSUMOWANIE Opodatkowano 99% wartości produktu. Po prostu zapomniałem ostrzec sprzedawcę, że urządzenie powinno być 127V przyszedł 220v, ale w porządku kupiłem transformator i cichy. Urządzenie nie jest dwuwoltowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Wszystko doskonałe, już przetestowane, bardzo szczęśliwe:)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Myślę, że działa dobrze, i dobrze spawa zakładki na baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Bardzo dobra maszyna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Przybył na czas, w dobrym stanie, pozostaje do użycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Towary zgodnie z opisem, dobre opakowanie, świetny sklep, dobre! Szkoda, że te dodatkowe zwyczaje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Spawarka działa znakomicie. Impulsy i prąd, a także siłę elektrody spawalniczej można regulować w szerokim zakresie. Dołączono sondę, która wyjaśniała, jak dostosować parametry. Pióro spawalnicze działa również bardzo dobrze. Używam głównie 0,15 czystego niklu, ale 0,2 to również O.K. Głównym problemem jest to, że działa stabilnie pod 16A. Mogę zasugerować kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Już teraz składamy pakiet baterii 13S11P e-rower 48V wykorzystując funkcję spawacza kasowego Sunkko 709AD oraz funkcję lutowania żelaza. Używane 35 przewodów bezpiecznikowych AWG do połączenia komórek z prętami autobusowymi za pomocą spawacza. Prąd na 3,5, impuls numer 14 z podręcznym spawaczem. Do połączenia prętów autobusowych i kabli lontowych użyłem lutownicy, długopisu i około 425 Celsjusza. Narzędzie działa tak jak powinno 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    bezpiecznie zapakowane i dostarczane szybko, artykuł ok, ale musi być zabezpieczony co najmniej 20A w celu korzystania z pełnej funkcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$63.51
    • US$57.99
    • US$374.89
    • US$76.49
    • US$56.99
    • US$61.39
    • US$217.99
    • US$79.99
    • US$9.05
    • US$256.99
    • US$52.99
    • US$11.63
    • US$48.99
    • US$8.99
    • US$299.99
    • US$362.04
    • US$66.69
    • US$30.02