Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Spawacz jest dostarczany ze wszystkimi akcesoriami wskazanymi w wykazie oraz z małą szlifierką do czyszczenia elektrod. Jak tylko otrzymałem kilka testów na baterii litowej odzyskanej z przenośnego komputera, z kilku prób udało mi się skutecznie lutować zarówno z głową, jak i z dostarczonymi szczypcami. Próbowałem też lutownicę i sprawdziłem termometrem, że przy temperaturze 300 Celsjusza końcówka osiąga temperaturę 270C, więc bardzo precyzyjna. Próbowałem też innego cynku T12 kupionego na Bangood dla stacji spawalniczej Hakko, sprzedanego przez Bangooda. Jest to miła spawalnicza i bardzo wygodna przy użyciu zacisku, ponieważ można wybrać, czy używać go z pedałem, czy automatycznie bez pedału. Moja opinia jest pozytywna, ale w oparciu o test z małymi dowodami, w przyszłości poprzez spawanie kilku baterii będę w stanie dokonać ostatecznej oceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Działa dobrze pióro nadal jest gorące, teraz z dzieloną rurą dodającą chłodzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Wszystko ok, doskonały produkt i jakość', paczka wysyłana zamówiona, tylko nota, podatek celny, grzech

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wygląda idealnie! Zrobiono kilka testów. Dzięki! Wypłacone 2157kr SEK łącznie z dostawą. Brak dodatkowego podatku lub ceł (do tej pory) BR Eryk Ärlebäck

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo szybka dostawa. Bardzo ładne urządzenie, musisz tylko spróbować! Dziękuję sprzedawcy i dostawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Witam, właśnie otrzymałem zamówienie dzisiaj, po kilku dniach. Jak widzisz wszystkie części są w pudełku. Muszę sprawdzić maszynę i będzie widać wynik po 5 minutach. Zrobiłem spawanie z 18 impulsów bez żadnego problemu, jak widać na wyświetlaczu na trzecim zdjęciu w prawej komórce. Jestem naprawdę zaskoczony prostotą systemu. Jedyna mała uwaga jaką mogę zrobić, wsparcie lutownicy jest zbyt duże, ale najpierw kupuję tę jednostkę do spawania. Reszta to, co obiecali, jest w pudełku plus mała maszynka do szlifierek, jak widać na zdjęciu. Nie wiem tylko, ile czasu maszyna będzie działać, ale jestem pewien, że jeśli będę miał problem, znajdą rozwiązanie. Mam również gwarancję na 1 Rok. Cześć, właśnie dostałem spawacza od kropki. Wszystko jest zgodne z opisem i zostałem dostarczony bardzo szybko w ciągu kilku dni. Jest nawet mała szlifowana maszyna do piaskowania podziałów miedzi. Zrobiłem pierwsze spawy w ciągu 5 minut włącznie z instalacją. To bardzo proste. Zapłaciłem również 30% mniej za wersję Ad niż stara wersja AD na konkurencyjnych stronach. Jestem osobą tak daleką od potrzeb profesjonalisty. Ale ta mała maszyna wykonuje swoją pracę idealnie. Pozostaje długowieczność w czasie, ale jednoroczna gwarancja jest już dobrym znakiem. Więc przy 177 € lub /- 208 $ to dobry interes myślę, że niektórzy sprzedają go blisko 300 € lub /- 360 $ Jest to moje pierwsze doświadczenie zakupowe na Banggood i z tym dostawcą i wszystko poszło bardzo dobrze. Cena obejmuje dostawę, która trwała mniej niż 8 dni. Dostawca odpowiedział również bardzo szybko czat na moje prośby o informacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Wszystko przybyło dobrze, bardzo dobre opakowanie, 10 gwiazdkowa jakość sprzętu, doskonałe działanie, tylko bardzo dobre nawet, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Zamówienie otrzymane w dobrym stanie i sprawdzone. Wyśmienicie i polecam. Dzięki, Bangwood. Otrzymane w ciągu 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    wszystko doskonałe, opakowanie, czasy spediazione, jakość' produktu, tylko zauważyć podatek celny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 430
    • Ft129 006
    • Ft15 651
    • Ft76 714
    • Ft81 677
    • Ft62 973
    • Ft16 189
    • Ft19 461
    • Ft48 773
    • Ft18 503
    • Ft28 307
    • Ft15 991
    • Ft52 871
    • Ft52 871
    • Ft3 814
    • Ft148 705
    • Ft4 134
    • Ft61 463