Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2019

    Офигенный реобас с отличным, четким, ярким и не выцветающим экраном. До него у меня были реобасы Аэрокул и Залман. Хотя они все и выполняют одну и ту же функцию. Но в этих брендовых реобасов были отвратительные дисплеи. Толку от подобной панели, если нифига не видно?. В этом продукте все отлично. Быстро реагирует сигнализация на остановку. Быстро раскручивает вентиляторы. Теперь под любым углом видно всю необходимую инфу, температуру, скорость вращения. К недостаткам могу отнести не совсем качественные резисторы. Можно было поставить энкодеры или хотя бы с фиксацией шага. Так же тяжело подстраивать маленькие обороты. просто не хватает точности у регуляторов.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    Produto com bom material e boa qualidade. Funciona perfeitamente e muito fácil de instalar. Por enquanto nada a reclamar do seu funcionamento, apenas do valor, que é ligeiramente caro. No mais, satisfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2016

    Good quality for that price. Beautiful appearance. I positioned the thermal sensors in the following way: 1-phase, 2 - North bridge, 3 - Video, 4 - System. The only thing I don't like that the device beeps when the temperature reaches 60 degrees, it is quite a normal temperature for AMD. And there is no way to increase the threshold. Visible from all sides well, the screen does not glare. One sensor was bad soldered, I soldered, not scary. Good device if your motherboard has no connectors for the fans

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2018

    Excelente produto e custo benefício! Ótimo material e funcionando perfeitamente. Recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2017

    one of the 3pin cable had bad contact, its a little fragil, but gives me the possibility of much more fans. inevitably many cables, worth by the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2016

    Panel działa jak należy, regulacja wentylatorów jak i czujników temperatury, więcej szczegółów w video recenzji na dole... w kazdym razie Polecam....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2016

    il contient 4capteurs de temperature et 4sorties de ventilateurs 3pin ou 4pin avec la possibilité de réguler la nombre de tours. NB: il fonctionne pas pour les ventilateurs PWM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VanVIP4
    GR
    26/07/2021

    jest bardzo dobry do sterownika 4 chłodnica, a teraz mój pc jest cisza!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Dzięki, ale nie mogę się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Mam go, ale nie zainstalowany odrzutowiec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$19.79
    • US$18.69
    • US$33.99
    • US$38.99
    • US$19.79
    • US$8.29
    • US$43.99
    • US$14.29
    • US$18.99
    • US$16.29
    • US$31.99
    • US$34.09
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$28.74
    • US$26.39
    • US$16.99