Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • VIP3
    IN
    31/12/2018

    Thought steel chain but metal clipping in rubber strap. I ordered gold because unavailability of other color. But I received what I really liked. Thank you Bang good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    W całości jest to dobra wartość zegarka. Jest sprzedawany na Amazonie za podwójną cenę, ale pod inną nazwą. To duży zegarek, ale bardzo lekki do noszenia. Nie wiem jak to się dzieje, ale tak jest. Byłoby miło, gdyby miał jakieś instrukcje, ale ich nie było. Łatwo było znaleźć kilka na You Tube (https://www.youtube.com/watch?v=95f17X9QUls) i łatwo ustawić wszystko z tego. Myślę, że powinienem wybrać wersję z ciemnymi dłońmi, gdyż znalazłem srebrne ręce na srebrnej twarzy trudne do odczytania. To może być tylko mój wzrok, kiedy mam 75 lat. Nie sądzę, żeby to były negatywne punkty, bo lubię zegarek. Ma solidną budowę, wiele funkcji, które wszystkie działają. Wygląda jak dość drogi zegarek i naprawdę się wyróżnia. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Tak jak określono. Duży fajny zegarek sportowy w świetnej cenie. Już oznaczony jako prezent dla kogoś, kto kocha zegarki techniczne. Kupiec z USA, ma problemy z kartką, ale nic poważnego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2018

    Sehr schöner Chronograph, großer Durchmesser, aber trotzdem nicht zu klobig. Sieht sehr wertig aus. Ein richtiger Eyecatcher. Für den niedrigen Preis sensationell. Die Uhr war in 15 Tagen von China bei mir im Postkasten in München. Würde den Chronographen sofort wieder kaufen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    WSHMX0180004536YQ Patrz, jak dostaję desCOMPUESTO TAPA nie poluje w zegarku wymaga moich pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2018

    My customer was very happy with his watch. Described it as stunning and liked the fact that it was waterproof.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    Muito lindo o relógio adorei tal igual imagem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2019

    Item is come today, thank you verry much, great watch !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2018

    nice large watch with more than enough functions.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.28
    • US$28.51
    • US$20.78
    • US$46.99
    • US$30.40
    • US$56.58
    • US$54.84
    • US$137.43
    • US$18.84
    • US$67.71
    • US$20.98
    • US$23.09
    • US$19.08
    • US$34.60
    • US$25.17
    • US$47.93
    • US$32.15
    • US$13.99