Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Słuchawki są dobre dla dzieci. Trochę za duży jak na 7-latka. Dźwięk satysfakcjonujący i satysfakcjonujący

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Słuchawka Bluetooth, spróbuję później.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Doskonały produkt, cena / jakość. Idealne słuchawki dla dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Idealne dla mojej córki i jej tabletu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Doskonały hełm pasuje do opisu bangood. Moja córka za bardzo kocha

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Świetny stosunek jakości do ceny. Naprawdę słodkie słuchawki dla dzieci ze światłami na uszach i bokach (to mały dodatek, który sprawia, że pękają). Testowany w trybie Bluetooth w telefonie, nie ma problemu, ale to dla mojej 7 letniej córki, która nie ma telefonu, używa go z kartą SD bezpośrednio w słuchawkach i jest z tego zadowolony. Możliwość podłączenia go bezpośrednio do źródła audio za pomocą kabla pomocniczego, ale strona bezprzewodowa jest o wiele przyjemniejsza. Jakość dźwięku jest poprawna, korzystanie z różnych trybów za pomocą przycisków nie jest łatwe na głowie, a dźwięk jest ustawiony zbyt głośno, więc konieczne jest, aby upewnić się, że dziecko wie, jak go obniżyć, jeśli nie, uważaj na uszy! Kolejny mały minus, pomimo możliwości regulacji słuchawek, nadal jest dla niej trochę za duży. Podsumowując, za cenę, jest całkiem przyzwoity z odrobiną oryginalności jako bonus i po 3 miesiącach w domu nadal jest na dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Przybył za jakieś 10 dni. Skrzynka słuchawkowa została zmiażdżona w Bekobeko, ale sam produkt nie stanowił problemu, więc ocena ta została przeprowadzona. Zewnętrzna paczka nie była kartonowa, ale torba. Myślę, że pudełko zostało zmiażdżone z tego powodu, więc jeśli się denerwujesz, możesz przestać je kupować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Przybył w 9(!) dni w Grecji z magazynu w Chinach. Moja 6-letnia córka je uwielbiała. Jeszcze nie próbowałem powiedzieć jak brzmią, ale efekty są świetne. Kupiłem VFM za mniej niż 20 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Są warte swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Produkt dotarł szybko i zgodnie z reklamą. Opakowania trochę ucierpiały w transporcie, ale produkt nie został uszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$37.99
    • US$24.99
    • US$62.99
    • US$20.99
    • US$30.99
    • US$54.99
    • US$22.99
    • US$56.99
    • US$25.40