Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2021

    Doskonały produkt, super mała i duża pojemność 64 GB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Pamięć USB została przetestowana, i w przeciwieństwie do oferty W*** nie są fałszywe, i pełna szybkość. Mój wybór. Sprawdzanie pamięci USB to H2testw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobra jakość i szybka wysyłka z DHL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Doskonały produkt! Przybył szybko! Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Czy spełnił umowę, ale opóźnienie było bardzo długie, ale będę nadal kupować. Bardzo niezawodne strony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Słodki błysk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Praktyczne nośniki pamięci, jednak odkryłem, że gdy zbyt długo używa się muzyki, rozgrzewa się, a po utracie danych, a po utracie danych, to się odwróciło. /Jego pickup był krótki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    78 / 5000 Risultati della traduzione Transakcja zakończona pomyślnie. Produkty zgodnie z opisem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Działa bardzo dobrze. To najlepszy zakup w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Świetny produkt, polecam, szybka dostawa do Słowenii. Znalazłem kupon na Facebooku Banggood Slovenija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 287
    • Ft8 034
    • Ft3 430
    • Ft4 745
    • Ft4 577
    • Ft3 814
    • Ft3 814
    • Ft4 577
    • Ft18 998
    • Ft2 806
    • Ft3 814
    • Ft9 967
    • Ft6 077
    • Ft4 577
    • Ft2 971
    • Ft4 369
    • Ft5 284
    • Ft3 053