Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(171)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2020

    • Jakość Build jest dobra dla 30$ • Może trzeba wyszlifować brzegi węgla, mogą być całkiem ostre. • Vista pasuje idealnie, 20x20mm otwory z tyłu. Pamiętaj, że potrzebujesz dłuższego kabla. • nie pasuje, a anteny stoją na drodze. • The Standoffs mogą mieć lepszą jakość, być może trzeba ją odbururować. • Na pewno potrzebujesz dłuższych śrub, aby zamontować kamerę dji fpv, te są zbyt krótkie, ponieważ przerwa między kamerą a płytami węglowymi jest zbyt duża.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dobra rama, jest mocna, dobra robota z włókna węglowego, musiałem popracować nad szczegółami, otworzyć więcej dziur, aby dostać sprzęt, krawędzie są ostre i musiałem je wyszlifować, bo cena wydaje się dobra. Nie wersja, w której można zamontować DJI Air, ale jeśli Caddx Vista

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Żegluga była dość szybka - dostajesz dużo za tą cenę - dobra robota BG Jeśli zamówisz ten zestaw musisz wiedzieć, że jest stworzony dla dji vista. Jeśli chcesz zamontować analogową mini kamerkę, będziesz miał ramkę w swoim fov. U nie można zamontować mikrokamki jest za mała, a jeśli planuje się użyć wspornika, to nie działa. Widziałem już drukowane płyty boczne, ale to obniżyłoby stabilność. Pamiętaj też, że nie możesz szybko zmienić złamanej ręki, ponieważ śruba sterta blokuje ramię. Również najniższym punktem są śruby, które trzymają ramię (2 każde ramię). Więc jeśli wylądujesz lub posuniesz, uszkodzisz śrubki i może nie będziesz w stanie ich usunąć. Zalecam dodawanie poślizgów lub ochrony do śrubek. Orzechy z prasy nie są naprawdę przydatne, powinieneś je zmienić. Również śruby z ramion powinny być zastąpione śrubami montażowymi. Dobrej jakości węgiel i w tej cenie otrzymasz dobry zestaw startowy do budowy pięciocalowego quada. Dzięki wyjaśnionej modyfikacji można zbudować ładny freestyle quad.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Świetna ramka w tej cenie. Włożyli nawet mały metalowy plik do paczki. To chyba było na jakieś podrzędne kawałki, których nie było. Jedną rzeczą, którą myślę, można poprawić, jest długość ramion, tak jakby używano rekwizytów o 5,1 cala (jak wiele jest obecnie) są one tylko o włos od ramy z tyłu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Stabilna i kompaktowa rama. Ma za sobą kilka wypadków i dobrze przeżył. Bez problemów z paskiem do tworzenia Caddx Vista. Śruby i impasy nie są niestety tak dobrej jakości. Śruby muszą być częściowo wymieniane, ponieważ zbyt krótkie, a zatem ryzyko rozbiórki! Ale za cenę nie można narzekać:)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Obsługuje TYLKO 22 mm lub mniejszą kamerę fpv. Rama wydaje się wytrzymała. Kupiłem dwie ramki i wszystkie ramiona mają grubość 4,86-4,91 mm. Widziałem recenzję o orzechach prasowych, które nie pasują do dziur. Nie ma takiego zamiaru. Po prostu siedzą tam, gdzie są obrazowane, idealnie pasują do rowka. Dając temu 4 gwiazdki tylko dlatego, że niektóre krawędzie były szorstkie i drzazgi. Nic, czego by nie naprawiło jakiś papier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ramka przyjechała za 2 tygodnie z Chin. Montaż jest prosty, nawet nie ma instrukcji. Ramka jest wytrzymała, wygląda bardzo dobrze jak na tę cenę. Tylko rzecz w tym, że śruby na ramię są trochę długie i wystające (1-2 mm), można uzyskać różne śruby, aby nie przypadkowo dotknąć esc/fc. Ogólnie dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Ramka wygląda idealnie, ale brak części do ramion, otrzymał narzędzie do usuwania włókna węglowego, proszę dołączyć paski baterii i instrukcję instalacji. Ponad wszystko Dobry produkt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • piedapc
    ZA
    20/11/2020

    Podoba mi się ramka, mimo że ma błędy konstrukcyjne.. Pierwszy w nieprawdziwej x, a śruby stosu dostarczane są nieprawidłowe musiał zrobić korektę, ale nadal kocham ramę potrzebuje tylko trochę tlc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Bardzo dobra wartość ramki dla pieniędzy. Standardowy rozmiar aparatu fpv pasuje idealnie. Niektóre pomiary różnią się od oryginału.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14,590
    • Ft29,615
    • Ft11,536
    • Ft27,764
    • Ft14,646
    • Ft3,051
    • Ft18,323
    • Ft3,051
    • Ft5,242
    • Ft19,002
    • Ft15,608
    • Ft16,287
    • Ft22,056
    • Ft6,106
    • Ft17,984
    • Ft22,056
    • Ft5,427
    • Ft9,160