Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 30/12/2020

    OK, do testu w locie

    Komentarze (2)
  • 28/10/2020

    Jak widać na zdjęciach, części były dobrze zapakowane. Nie miałem czasu na budowę, ale nadchodzi zima.... Dobra robota BG

    Komentarze
  • 02/02/2021

    Przybył szybko i bardzo szczęśliwy, niektóre elementy potrzebne do dostosowania, aby pasował, ale to było bardzo dobra wartość

    Komentarze (2)
  • 24/03/2021

    Świetny produkt, mało płacisz za tyle. (ramka nie ma ściętych krawędzi i zalecam ich wygładzenie, aby uniknąć pęknięcia)

    Komentarze
  • 01/12/2020

    Przybyło nieco dłużej niż się spodziewaliśmy, ale Banggood wysłał wiadomość doradzącą w sprawie opóźnienia. Dziękuję!

    Komentarze
  • 11/12/2020

    Wszystko idealnieoo

    Komentarze
  • 08/04/2021

    Świetny wyścig lub darmowa ramka - niektóre Tmotory będą epickie

    Komentarze (1)
  • 20/11/2020

    Ładna ramka życzy sobie, aby był z drukowanymi akcesoriami do montażu kamery itd... Ale ogólnie wydaje się bardzo wytrzymały i zwarty

    Komentarze
  • 18/11/2020

    Naprawdę dobre. W tej cenie F7 z ramą jest niesamowite. Naprawdę polecam!!!!

    Komentarze (1)
  • 29/10/2020

    Super jakość, po wypadku 10m wszystko nadal działa.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,638
    • Ft47,539
    • Ft9,388
    • Ft2,638
    • Ft7,627
    • Ft15,551
    • Ft3,225
    • Ft2,051
    • Ft25,529
    • Ft10,562
    • Ft19,073
    • Ft3,519
    • Ft6,747
    • Ft13,497
    • Ft11,442
    • Ft19,261
    • Ft9,095
    • Ft2,638