Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2020

    Wszystko było kompletne i kompletne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2018

    Excellent product. Easy to assemble and use. As a power suply I used an old mini PC adaptor (19 V DC). I have made the handle connection with 4x0,50 cable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2018

    Отличная паяльная станция за свои деньги и для тех кто любит собирать все своими руками. Попознее дополню отзыв. Спасибо большое за товар BENGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    awesome

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wszystko działa doskonale, tylko opakowanie było wszystko zepsute (no cóż to już jest nasza poczta Rosja próbowała), kupione do wymiany starej tablicy, jak nie udało się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Towary wystąpiły szybko, nieuszkodzone i funkcjonalne. Polecam sprzedającego! :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2017

    My earlier kit is not working. So I have ordered for new one. Very good kit for replacement purpose. Now my Hakko T-12 is working as earlier. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2017

    Thank you so much. I am happy with the goods, I will recommend to my friends.An excellent base for a self-made soldering station, as well as for controlling a hairdryer. I'll collect it with an inexpensive soldering iron. I recommend to everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    The Controller Board was delivered and well packed. Also this is fully functional. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2018

    https://www.banggood.com/STC-T12-DIY-Digital-Soldering-Iron-Station-Temperature-Controller-Board-Kit-for-HAKKO-T12-T2-Handle-p-1155034.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 021
    • Ft3 401
    • Ft3 742
    • Ft2 337
    • Ft2 473
    • Ft1 854
    • Ft3 061
    • Ft4 905
    • Ft3 061
    • Ft2 293
    • Ft2 448
    • Ft3 005
    • Ft3 061
    • Ft4 082
    • Ft2 380
    • Ft2 720
    • Ft3 327
    • Ft5 877