Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2018

    Excellent product. Easy to assemble and use. As a power suply I used an old mini PC adaptor (19 V DC). I have made the handle connection with 4x0,50 cable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2018

    Отличная паяльная станция за свои деньги и для тех кто любит собирать все своими руками. Попознее дополню отзыв. Спасибо большое за товар BENGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Wszystko było kompletne i kompletne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    awesome

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Jest bardzo mały w rozmiarze, będziesz zaskoczony. Jakość i osiągi są doskonałe. Naprawdę bardzo ładna tablica sterująca dla stacji spawalniczej DC 24V T12. Dzięki Banggood i dostawcy Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wszystko działa doskonale, tylko opakowanie było wszystko zepsute (no cóż to już jest nasza poczta Rosja próbowała), kupione do wymiany starej tablicy, jak nie udało się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Towary wystąpiły szybko, nieuszkodzone i funkcjonalne. Polecam sprzedającego! :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2017

    My earlier kit is not working. So I have ordered for new one. Very good kit for replacement purpose. Now my Hakko T-12 is working as earlier. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2017

    Thank you so much. I am happy with the goods, I will recommend to my friends.An excellent base for a self-made soldering station, as well as for controlling a hairdryer. I'll collect it with an inexpensive soldering iron. I recommend to everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    The Controller Board was delivered and well packed. Also this is fully functional. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 080
    • Ft1 828
    • Ft2 846
    • Ft8 186
    • Ft1 976
    • Ft6 163
    • Ft5 337
    • Ft2 488
    • Ft9 247
    • Ft6 762
    • Ft13 255
    • Ft3 080
    • Ft1 952
    • Ft3 287
    • Ft3 389
    • Ft2 846
    • Ft22 197
    • Ft4 270