Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/07/2020

    Witam wczoraj, Joysticks z mojego drona, przybyły dobrze i szybko.. są bardzo dobrze wyszkolone małe, aby je zatrzymać i są czymś większym niż oryginały.... Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Zadowolona.... Znacznie skrócony czas oczekiwania. Zawsze lepiej ten sprzedawca, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Bardzo ładne kije kontrolera, ale trochę drogie. Są one wykonane z litego, regulowanego i dłuższe niż oryginalne kije DJI, i wyposażone w ładną, kompaktową rurkę do przechowywania z breloczkiem do kluczy (pałki muszą znajdować się w najkrótszej pozycji, aby zmieścić się w tubie). Całkiem szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Przesyłki Banggood są fantastyczne, kije są wykonane dobrze i użyteczne dla ich pracy. Są one dostarczane z metalowym pojemnikiem i puszką wykonane bardzo dobrze. Polecam je dla tych, którzy mają Mini-Mavic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Dobra przyczepność i płynna kontrola z kijami i wyglądają bardzo dobrze :-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Dobry produkt, ale jest trochę dłuższy od dżojstika DJI, więc nie mogę używać ze zdalnego sterowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Doskonały lekki anodyzowany materiał aluminiowy, wygodny mechanizm regulacji przedłużania, aby ułatwić różne uchwyty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Doskonałe śruby zamienne do Mavic Mini I złoty kolor kontrolera do pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Cześć Doskonały, produkt na górze, przybył nie bardzo szybko, ale w dobrym stanie, dziękuję! A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 038
    • Ft30 461
    • Ft16 637
    • Ft13 323
    • Ft16 482
    • Ft24 368
    • Ft3 699
    • Ft7 613
    • Ft15 608
    • Ft4 566
    • Ft4 497
    • Ft1 645
    • Ft2 420
    • Ft12 944
    • Ft7 201
    • Ft3 112
    • Ft20 768
    • Ft6 469