Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(217)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-09 20:10:38

    Produto bom de preço e qualidade. Embalagem chegou intacta. Demorou 52 dias pra entregar (Brasil - Amapá). Reclamei pelo atraso e foi concedido pontos BG.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-15 09:33:18

    Chegou conforme pedido e ofertado, só achei que demorou muito pra entregar, mais o produto é muito bom.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-06 20:06:55

    this landing pad is a cool add on to my gear bag and helps keep all the leaves and dirt outta my gear bag aswell..

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-16 06:45:02

    Bel landing pad di 78cm circa di diametro, ripieghevole in una comoda custodia di 30 cm circa di diametro!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-06 04:35:59

    Great landing pad, foldable, great quality and its pretty big! Recommended for every drone pilot

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-20 10:06:20

    received my order on time. packages in very good condition. customer support has been great. helping me with my orders on back order. definitely this is one of the best places I have shopped at

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-08 07:32:32

    to big for fimi x8 se

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-04 13:37:30

    já em mãos

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 07:59:38

    Nagyon gyors szállítás! Tökéletes! Köszönöm!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-12 11:21:48

    Muito bom.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 22  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>