Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(456)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(456)
    • 5 Star(441)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2022

    13 marca kupiłem duże lądowisko StartRC jako część zamówienia wielu przedmiotów, a zostało ono dostarczone 25 marca. Tylko w ciągu 12 dni! Świetna robota, Banggood i Buffalo. Lądowisko jest dwustronne, z jednej strony pomarańczowo-białe, a z drugiej czarno-żółte. Pakiet zawiera pad, 4 kołki gruntowe, samoprzylepne paski odblaskowe i torbę. Łatwo się rozkłada i składa małe i jest niezbędny do utrzymania kurzu i odpadków z silnika i kamery. W sumie to bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Ponownie bangood jest gratulacje, plus zakup ze 100% wysyłką, super szybka dostawa, całkowicie polecam bando pracy i zaufanie klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Nice Landing Pad for the price. Great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    received in great condition. no damage in shipping. perfect landing pad for Fimi Mini and storage bag and plastic zip lock storage bag. Comes with reflection tape and 4 stakes to secure the pad when in use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Dobrze zapakowane i bardzo szybka wysyłka, 2 tygodnie do Kolumbii. Bardzo ładny i przydatny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Dostawa była za późno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Lądowisko w Drohne. Używam go z Fimi x8 sie 2020 Produkt jest dobrze wykonany. To prosta konstrukcja, ale skuteczna. Jakość jest dobrze wykonana za cenę. ⚠️ Proszę uważać, kiedy rozwijasz się za pierwszym razem. (wyjąć go z bagażu) To trochę mocy za mechanikiem, ⚠️ Jest z 4 kijami do naprawy na miękkim gruncie. I z naklejkami odblaskowymi. Łatwe do naprawienia w padzie. Klej działa dobrze. Jeśli to jest przydatne, to nie wiem. Może jeśli twój dron ma lampę lądową. Ale wygląda super, 😉 Podkładka dronów jest polecana dla nisko zaprojektowanych UAV. Bez wysokiego podwozia. Z powodu kurzu, piasku, mokrego i śmigła ochrony twojego drona. Niektóre UAV mogą wykryć lądowiska, które tam uziemią Camarę i spróbują dokładnego lądowania. Dla tego lądowisko mają różne kolorowe strony, aby zapewnić silny kontrast z otoczeniem krajobrazu. Przesyłka przez Banggood była bardzo szybka. z Chin do Niemiec w ciągu 10 dni roboczych. Wspaniale! Linia priorytetowa UE. Mogę to polecić. Tak, proszę Pozdrawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Bardzo dobre dzieło. Solidna, gęsta, dobrze uszyta tkanina z nylonu. Dwustronna macica na dzień i noc. Maogo elastyczna nierdzewna płyta rozciąga miejsce lądowania. Istnieją plastikowe kołki do mocowania, również czerwone klejące naklejki odbijające czarną stronę. Bardzo wygodna torba z zamkiem. Bardzo potrzebna rzecz dla każdego drona. Nazywam się FIMI X8 SE 2020. Czas dostawy wynosił około 20 dni około 10 operacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Witam wszystkich moich drogich przyjaciół z Banggood.... Kupiłem 80cm lądowisko STARTRC, bo potrzebowałem powierzchni startowej i lądującej dla mojego drona. Materiał jest doskonałej jakości, jest dość wytrzymały i bardzo dobrze zbudowany. Osobiście używam go już od kilku dni i czuję się naprawdę bardzo dobrze, więc gorąco polecam Ci kupić ten pad From Landing STARTRC 80cm i jestem pewien, że pozostaniesz bardzo entuzjastyczny jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.26
    • US$16.79
    • US$30.44
    • US$21.99
    • US$18.47
    • US$51.99
    • US$28.34
    • US$11.54
    • US$17.69
    • US$27.99
    • US$13.13
    • US$13.64
    • US$18.47
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$75.99
    • US$8.07