Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(284)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(284)
    • 5 Star(274)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    To może być najlepsze narzędzie, jakie kupiłem. Wykończenie jest świetne, a te wkładki wydają się doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo dobra cena i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Przyjechaliśmy dzisiaj nie mogę się doczekać testów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Ładny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2018

    товар шел дольше чем обычно, но пришел. резец в упаковке был вообще без смазки и весь в царапинах, на новый вообще не похож. первый раз вижу чтоб резцы в таком состоянии приходили. больше похож на залежалый товар, пыли только не хватает.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2018

    Received my order within 7/8 day super fast no issues great website, No issues with the tool so far but have not yet used however i have used in the past with no issues. I will only use bang good now for my tooling It must be a good service, site and tooling because i dont leave reviews or feedback.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo mi miło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Produkt ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    It did a decent job, I'm not complaining. I am a bit surprised there's no raised edge on the inserts to give it a bit of positive rake.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    molto ben fatto, ho preso questo perché non sono riuscito a trovare gli inserti per l' utensile 12/12

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$22.54
    • US$13.85
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$39.09
    • US$29.99
    • US$21.93
    • US$35.99
    • US$40.41
    • US$21.99
    • US$48.50
    • US$80.84
    • US$72.75
    • US$49.65
    • US$31.17
    • US$13.85
    • US$19.99
    • US$12.64