Opinie klientów

4.76 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(6542)
  • Obrazy
  • Wideo(16)
  • All Star
    • All Star(6542)
    • 5 Star(5587)
    • 4 Star(607)
    • 3 Star(155)
    • 2 Star(98)
    • 1 Star(95)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2020

    Kamera pochodziła z angielskiego magazynu szybko i nieuszkodzona. Prąd ładunkowy jest bardzo mały - tylko 0,08 Ampere. W zestawie - instrukcja, kabel i dwa mocowania.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Let's not wait for a miracle for so much money! The product works, of course not as described! Mode selection functions (video or image) The image sometimes splits during video recordings. Night vision function fake :) (see pictures). Model car, plane for so much money might be worth it. Its battery lasts about 1.5 hours.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    gerçekten de çok hızlı bir şekilde bana ulaştı siparişimden sadece 8 gün sonra elimdeydi ürün ekranda gördüğünüzün aynısı fotoğrafları buraya bırakıyorum satıcı çok teşekkür ederim thank you for very fast shipping and the camera is just like as its. I am very grateful answer very happy to buy something from you thank you very very much it came in 8 days

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    To nie jest łatwe do ustawienia, rzecz, którą lubiłem, to to, że może być używany jako kamera internetowa na komputerze lub podłączony bezpośrednio do telewizora za pomocą kabla Svideo, który jest z nim Nie jest łatwo ustawić, podoba mi się to, że może być używany jako kamera internetowa na komputerze lub połączyć się bezpośrednio z telewizorem za pomocą kabla wideo, który z nim był

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Materiał wygląda nieco prosty, nagranie bardzo dobrze w stosunku do ceny, może być używane jako kamera internetowa, byłoby miło wyjaśnić tryby nagrywania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Rampp88
    DE
    18/05/2021

    Więc wszystkich złych recenzji nie rozumiem. Kamera za 4 euro nie może być GoPro. I dlatego jakość filmów jest dobra. Wielu powinno najpierw przeczytać samouczek...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobrze. Dla moich dronów.Jednak oddzielne wyjście sygnału AV z 2-pinowym złączem byłoby lepsze, ponieważ dostarczany kabel USB/AV jest zbyt duży i nie może kupić nowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Niezła mini-kamera. Po prostu wykonane Unit zawiera 1 podręcznik, 1 kabel do ładowania/wyłączania wideo, odpinany klips aligatora oraz podstawkę 360°, która może być wkręcona w stałe miejsce. Nie udało mi się uruchomić diody noktowizyjne, ale nadal testuję. Nagrywa wideo w formacie AVI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Doskonała cena i nie mogę uwierzyć, jak mały jest w rzeczywistości!!...lol....Nie muszę jeszcze wypróbować, ale wszystko przybyło i wygląda dobrze do tej pory!Życzenie Banggood będzie lepiej śledzić, a także zachować go na bieżąco!Poza tym jestem zadowolony z zakupu i Cena była fenomenalna!Dziękuję Banggood!! 🙂👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Chociaż może to być 1080p jakość wydaje się mętna, a sterowanie jest trochę skomplikowane w pracy. Posiada dwa przycięcia, które pozwalają na zamontowanie go do obiektu i dostosowanie kąta dokładniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23,279
    • Ft11,936
    • Ft9,250
    • Ft8,355
    • Ft11,638
    • Ft2,982
    • Ft7,459
    • Ft11,339
    • Ft7,758
    • Ft8,056
    • Ft29,547
    • Ft34,322
    • Ft59,693
    • Ft14,921
    • Ft23,577
    • Ft50,739
    • Ft3,877
    • Ft8,056