Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(209)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    With so many recommendations for this SQ001 Soldering station i had to have one now that Banggoods Spring sales are on :))))) only 10 days delivery, excellent packaging and Great service, well done Banggood :))))))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Doskonały spawacz, kompaktowy, szybki do rozgrzania i natychmiast gotowy do użycia. Jeśli zamierzacie użyć go do precyzyjnego spawania zalecam zakup bardziej delikatnej końcówki typu TS-B2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Spawacz jest dobry bardzo lekki i wygodny do spawania, szybka dostawa paczki kurierskiej Bartolini jedyny mankament, który myślałem, że to aluminiowa obudowa, a zamiast tego jest plastik i nie byłem trochę zły na zdjęcia wstawianie wygląda aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przybył bardzo szybko i w dobrych warunkach. Używam ładowarki 19V, 6A i wszystko działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    good product, fast shipping in 7 days from Spain to Italy, heats up quickly with 24v power supply, less fast with 12v lipo (3 cells), only flaw is the supplied tip which has a chisel shape (uncomfortable)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Super, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Wszystko zgodnie z opisem, szybka dostawa. Znacznie mniejsze niż myślałem, ale to w plusie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Super produkt. Ďakujem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Produkt nie jest zły do ciała, plastikowe dżinsy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Mega część, operuj to lipo 5s. Szybko podgrzewa Mega i utrzymuje stałą temperaturę. W końcu naprawię mój helikopter, kiedy wyskakuje. Mogę tylko polecić ten mały cud 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 517
    • Ft93 617
    • Ft64 781
    • Ft74 870
    • Ft7 891
    • Ft11 390
    • Ft31 574
    • Ft189 133
    • Ft33 852
    • Ft121 421
    • Ft284 807
    • Ft46 874
    • Ft5 628
    • Ft12 693
    • Ft25 063
    • Ft21 804
    • Ft53 059
    • Ft5 531