Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2020

    Skrzynka została uszkodzona w poczcie, zawartość była w porządku. Głównym korpusem żelazka jest tworzywo formowane, a nie stop jak ts100. Jakość wydaje się wystarczająco dobra.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    With so many recommendations for this SQ001 Soldering station i had to have one now that Banggoods Spring sales are on :))))) only 10 days delivery, excellent packaging and Great service, well done Banggood :))))))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Doskonały spawacz, kompaktowy, szybki do rozgrzania i natychmiast gotowy do użycia. Jeśli zamierzacie użyć go do precyzyjnego spawania zalecam zakup bardziej delikatnej końcówki typu TS-B2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Ogólnie to jest dobre uczucie. Nie testowałem tego. Zanotowałem arter, że zapinka lutownicza jest inna, więc zamawiam później jedną tradycyjną. Brak zasilania, więc musisz znaleźć jeden w domu lub kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Spawacz jest dobry bardzo lekki i wygodny do spawania, szybka dostawa paczki kurierskiej Bartolini jedyny mankament, który myślałem, że to aluminiowa obudowa, a zamiast tego jest plastik i nie byłem trochę zły na zdjęcia wstawianie wygląda aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przybył bardzo szybko i w dobrych warunkach. Używam ładowarki 19V, 6A i wszystko działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Inteligentne, mocne, kompaktowe lutownice z zabezpieczeniami. Praca bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Super, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    good product, fast shipping in 7 days from Spain to Italy, heats up quickly with 24v power supply, less fast with 12v lipo (3 cells), only flaw is the supplied tip which has a chisel shape (uncomfortable)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Mega część, operuj to lipo 5s. Szybko podgrzewa Mega i utrzymuje stałą temperaturę. W końcu naprawię mój helikopter, kiedy wyskakuje. Mogę tylko polecić ten mały cud 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,933
    • Ft17,336
    • Ft5,242
    • Ft4,316
    • Ft73,737
    • Ft43,190
    • Ft5,088
    • Ft6,784
    • Ft4,523
    • Ft4,316
    • Ft3,082
    • Ft2,465
    • Ft12,029
    • Ft3,051
    • Ft2,373
    • Ft11,536
    • Ft10,795
    • Ft2,314