Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(512)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(512)
    • 5 Star(472)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Doskonały produkt! Do wykorzystania, które będę mieć w warsztacie lub w rozwiązywaniu problemów na zewnątrz jest idealny! jest zasilany na port USB lub akumulatorze modelu LIPO (6s ), na przykład... Model z cyfrowym wyświetlaczem jest dla mnie najlepszy, wiele regulacji parametrów... Z czasem na długowieczność... Z pewnością wykupię kilka podziałów (piwki) aby mieć różne kształty i średnice, a także w części zamienne... Brak „zaawansowanego" firmware nie sprawia mi żadnego problemu, potrzebuję tylko niezawodny i precyzyjnie regulowane mikro-żelazo w To, podczas gdy jest transportowany i używany w terenie... Idealnie!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Podobał mi się towar! Jak ruchomy lutownica, super. Jedyną rzeczą z dostawą było „Casey"! Pierwszy gdzieś poszedł! Dzięki wsparciu i sprzedawcy! Drugi przyszedł bez problemu! I za cenę sprzedaży! Dziękuję! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Przybył w idealnym stanie. Bardzo szybko się rozgrzewa. Rączka pozostaje chłodna i jest wygodna. Chciałbym tylko, żeby to przyszło z kolejną wskazówką. Poza tym nie mogę narzekać. To bardzo dobry lutownica i dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo dobrze spawalnicze żelazo szybko ogrzewa się od 0 do 300 stopni w mniej niż minutę w 3s lipo. Dostawa we Francji za 2 tygodnie, żeby wszystko złamać. Zapewniają podział zapasowy, dostarczany podział nie będzie długo ognia:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Doskonała jakość produktu i duże korzyści kosztowe. Duża przenośna, bardzo lekka i wygodna w użyciu. Kontrola temperatury jest bardzo dobra i bardzo szybka reakcja zarówno na początkowe ogrzewanie, jak i wymianę temperatury podczas użytkowania, a dodatkowo temperatura dobrze się koncentruje na czubku narzędzia, co czyni go znacznie wydajniejszym. Fakt, że nie można wybrać końcówki w momencie zakupu jest słabym punktem. Jest z końcówką k, w kształcie noża, który jest dość uniwersalny, ale dla niektórych zastosowań konieczne jest nabywanie innych końcówek oddzielnie. Pomimo tego, polecam kupno. Dostarczenie było również bardzo szybkie, około 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Świetnie lutownica, po prostu nie rozumiem, ponieważ w mocnym lutowaniu spawacz obniża temperaturę, bardzo dobry czujnik mógł przyjść tylko cienki dziób i woreczek bortatio, musiałem kupić torbę portatio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Zamówienie zajęło półtora miesiąca, aby dotrzeć do Hiszpanii. Najpierw minusy: - Okrągłe złącze nie jest 5,5x2.1 (Wewnętrzna szpilka jest grubsza) Karmię go ładowarką miniportile toshiba. - Śruby są wystarczająco złe: kiedy włożyłem końcówkę, jedna z śrubek się przewróciła i teraz nie mogę go już odkręcić, ponieważ klucz i śrubokręt obracają się wewnątrz głowy i nie włączają się. Teraz dobra rzecz. - Wskazówki mogą być zmienione, istnieją części zamienne o różnych kształtach końcówki. - Uważam, że to całkiem wygodne. - Ustawienie temperatury i szybkie ogrzewanie. Nie testowałem kalibracji, nie potrzebowałem jej jeszcze. - Możliwość korzystania z niego z baterią - Wizualne wskazanie temperatury Chwyt jest wygodny i przyjemny z silikonowej otoczki, chociaż nie jestem przyzwyczajona do tak długiej końcówki i kilka razy prawie biorę go za czubek... Musisz być ostrożny, myślę, że byłoby bezpieczniej, gdyby miał szersze krawędzie. - Jest w pudełku z narzędziem. (klucz i śrubokręt, takie same jak klucz: typ allien) i akcesoria, takie jak uchwyt, i gąbka do czyszczenia końcówki. - Dobra moc: byłem przyzwyczajony do spawacza o mocy 25W. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z zakupu na razie (w cenie oferty, myślę dobrze), zobaczymy, jak to działa na dłuższą metę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Artykuł zgodny z zamówieniem i otrzymany w domu w szacowanym czasie dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Idealnie. Końcówka w opakowaniu nie nadaje się do małych spaw. Musisz kupić napiwek oddzielnie. Dla reszty jest dobrze zrobiony. Dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Przesyłka była bardzo szybka ze względu na magazyn UE (1 tydzień). Opakowanie (oryginalne) jest doskonałe. Szukałem nie zbyt drogie mobilne lutowanie, które może być zasilane z baterii 4S XT60, które mam i tak (mam bardzo dobre nieruchome lutowanie). To pasuje do rachunku. Istnieje bardzo pokaźna instrukcja, ale jeśli się w to wpakujesz (naprawdę łatwo) nie potrzebujesz jej. Ogrzewanie do 385C zajmuje około 40s (na podstawie wyświetlacza, końcówka może potrwać nieco dłużej) ze stosunkowo dobrze naładowanego akumulatora 4S (to jak na specyfikację i 30W). Tylko krawędź końcówki wtyka lutownicę, to jest dobra rzecz. Do grubszych drutów pewnie potrzebujesz mocniejszego lutowania ale poza tym może wszystko znieść i jest naprawdę ładny. Więcej porad/zapasowych porad byłoby miło (nie są tanie...).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 686
    • Ft11 840
    • Ft2 541
    • Ft5 800
    • Ft3 790
    • Ft7 662
    • Ft6 568
    • Ft4 435
    • Ft4 011
    • Ft5 108
    • Ft5 813
    • Ft12 640
    • Ft3 790
    • Ft2 108
    • Ft23 703
    • Ft6 584
    • Ft1 893
    • Ft14 470