Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(315)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(315)
    • 5 Star(302)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TomVIP5
    DE
    29/12/2020

    Serwo zostały dostarczone niezawodnie i szybko. Rogi Servo są bardzo stabilne. Wskazana prędkość jest realistyczna. Nadaje się do 1:8. Truggy, Buggy i Crawler! Stosowanie -------------- - Serwo zostały dostarczone niezawodnie i szybko. Rogi Servo są bardzo stabilne. Określona prędkość jest realistyczna. Bardzo nadaje się do 1:8 wytartego, buggy i pełzacza!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Świetny cena i jakość 180° serwo!!!!Zdecydowanie polecam po prostu być przygotowanym do poczekania trochę na wysyłkę!!!Szczęśliwy z zakupu i na pewno nabędzie więcej w przyszłości!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Chcesz wysokiego momentu obrotowego, to jest to! Wszystko testuje dobre umieścić na servo tester działa świetnie nie najszybciej ale idzie w Kraton 6s v4 Mam w nim 25kg teraz i jest do dupy (inna marka) Ale mam taki w moim dzikim strumieniu 6S i działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Całkiem szybki na TRX4 z Traxxem. Umocnił ci punkty połączeń i teraz ciężarówka Traxx jedzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Produkt w standardzie, szybkie połączenie, komplementy za szybkość w obsłudze i wysyłce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Podmieniłem mój oryginalny serwer w moim hobao hiper ss na ten. Jest solidna. Szybki i ma dużo mocy do pracy. Bardzo zadowolony z tego produktu. Poleci to 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Szybka wysyłka i dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Awesome price and can't wait to try it out on my crawler build!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Works well with my rc car. Not too bad for price, but servo was a little twitchy - when turn left slightly, it would tend to twitch left and right a bit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,280
    • Ft7,176
    • Ft7,518
    • Ft29,832
    • Ft1,551
    • Ft2,390
    • Ft2,732
    • Ft3,416
    • Ft10,595
    • Ft2,732
    • Ft7,860
    • Ft10,564
    • Ft6,150
    • Ft5,280
    • Ft6,492
    • Ft4,037
    • Ft3,416
    • Ft12,304