Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(153)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/04/2021

    Looks good. I'm using it in Feiyue fy07 and WlToys 12428. In Feiyue I worked 3h to fit it, in WlToys maybe one hour. Servo works nice and it is enough strong for these models :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Jakość jest świetna i wiele wysokiej jakości akcesoriów. Idealnie nadaje się do szybkich samochodów i driftów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Przybywam w czasie do Kolumbii, wygląda to bardzo dobrze, tylko po to, by to udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Zamówiłem z Banggood po raz pierwszy i wszystkie rzeczy dotarły w ciągu 2x tygodni z Chin do RPA. Bardzo imponujące! Po 16 latach zaczynam RC z moimi 2x dziećmi. Jestem bardzo szczęśliwym tatą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Nie mogę się doczekać instalacji. Od razu poczułem się bardziej trwały i lepszy niż mój towar, jak tylko wyjąłem go z pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Wygląda całkiem nieźle i działa. Bardzo dobra cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    It is very good servo. Strong, precise, fast. It is better and faster than simmilar JX servos. It perfectly holds the zero position. It work perfect in our 2 kilos heavy car after two 8 hours long races. What was wrong was packing. Only in plastic bag. One box was damaged, but fortunately the servo remained fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    I am very satisfied with those servos. Fast, accurate, strong. We used them in an on-road car with hydrogen fuel cell in six-hour heavy race. Cars are 2,3 kg heavy. Only one minus. Silentblocks and screws are small and are good for aircraft installation on wooden saddles, but for the car nead the silentblocks for M3 screws

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    It is very good servo. Strong, precise, fast. It is better and faster than simmilar JX servos. It perfectly holds the zero position. I ordered more servos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 793
    • Ft2 679
    • Ft7 664
    • Ft1 324
    • Ft4 700
    • Ft4 979
    • Ft3 246
    • Ft3 064
    • Ft3 064
    • Ft1 656
    • Ft2 679
    • Ft7 631
    • Ft15 714
    • Ft4 959
    • Ft4 511
    • Ft3 445
    • Ft6 513
    • Ft9 523