Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(490)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(490)
    • 5 Star(455)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2020

    Bardzo dobra jakość. Dobry wybór i uczciwy za jego pieniądze. Nie wiem, jak długo to trwa, bo właśnie ją dostałem, ale minęło pół godziny odkąd zepsułem ustawienia, to tylko 1%. Do tego był z dwoma paskami i dwoma kablami do ładowania!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Ogólnie rzecz biorąc, dość zadowolony ze smartfona. Przydatne wszystko, co zapewnia, zwłaszcza skimmery! Jesteś w nastroju. Ładne opakowanie, solidna konstrukcja, łatwe w użyciu, dodatkowe paski i dwie osłony ekranu. Połączenie Yfit jest w porządku. Chociaż nie powinieneś odchodzić od telefonu. Jeśli chodzi o membranę ochronną, to wolałbym, żeby była nałożona, bo ja, która próbowała, nie nałożyła się dobrze i wyglądają jak „bąbelki". Nie mogę przestać go zakładać, bo chcę mieć ekran pod ochroną!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Jestem absolutnie zadowolony z tego zegarka. Używam go od ponad dwóch tygodni, a bateria jest na 36%. Czujnik ciśnienia krwi nie mierzy dobrze, ale i tak nie spodziewałem się, że zadziała, ale pomiar pulsu jest w porządku. Dwa ekrany są wliczone (średnica 40 mm), to miłe. Za tę cenę, nie mogłem znaleźć lepszego wyboru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Naprawdę piękny zegar na komórkę z greckim menu i greckim alarmem!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobry zegarek, jasny ekran i BARDZO trwała bateria!! Jest również bardzo wygodne i lekkie, i można go używać do wielu celów, jako działający, rowerowy monitor serca et.T.C.!!! Zdecydowanie jeden z najlepszych inteligentnych zegarków VFM!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Pobyt bardzo dobrej jakości mój mąż kochał zegarek był wart każdego grosza, aby przyjechać, ale nadrabia dobrej jakości produkt i że lubimy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Bardzo piękny smartwatch. Wymiary 46 * 46 * 10.5. Ekran ma 1,3 cala HD, zaokrąglony LCD. Długość taśmy 22 mm.Bateria : Polimer Litioum. Oporność na wodę : IP 68. OS: Ios 9.0 i Android 4.4 .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Pięknie, wygląda zadziwiająco! Jedyny problem jaki mam to to, że jest napisane, że ma ciśnienie krwi (BP), a jednak nie widzę go nigdzie w zegarku. Wszystkie inne funkcje działają jak dotąd dobrze, pasują idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Kocham to i nadal działa w porządku tylko mały nigle jest to, że aplikacja snu nie działa tak jak powinna, ale nadal zasługuje na 5* to jest warte pieniędzy zapłaconych daleko. Miałem Garmin 3music 200 funtów i myślę, że to jest lepsze pod wieloma względami. Bateria działa wiecznie, wodoodporne kroki są dokładne wszystko działa dobrze... Poza licznikiem snu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Szybka wysyłka, bardzo dobra jakość produktu, szybka jakość poprzez bluetooth w smartfonie. Wszystkie aplikacje alarmują pierścienie na smartfonie, bardzo bezpieczeństwie krokomierz, a także licznik godzin snu. Ładny interfejs z jasnymi kolorami i dużo konstrukcji twarzy zegarka. W pudełku znajduje się drugi kolor zielonego paska.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,178
    • Ft10,178
    • Ft14,497
    • Ft11,412
    • Ft9,253
    • Ft20,023
    • Ft10,795
    • Ft15,411
    • Ft32,821
    • Ft11,412
    • Ft11,412
    • Ft4,933
    • Ft10,487
    • Ft11,412
    • Ft14,791
    • Ft11,906
    • Ft8,734
    • Ft5,029