Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(496)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(496)
    • 5 Star(460)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Ogólnie rzecz biorąc, dość zadowolony ze smartfona. Przydatne wszystko, co zapewnia, zwłaszcza skimmery! Jesteś w nastroju. Ładne opakowanie, solidna konstrukcja, łatwe w użyciu, dodatkowe paski i dwie osłony ekranu. Połączenie Yfit jest w porządku. Chociaż nie powinieneś odchodzić od telefonu. Jeśli chodzi o membranę ochronną, to wolałbym, żeby była nałożona, bo ja, która próbowała, nie nałożyła się dobrze i wyglądają jak „bąbelki". Nie mogę przestać go zakładać, bo chcę mieć ekran pod ochroną!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Naprawdę piękny zegar na komórkę z greckim menu i greckim alarmem!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobry zegarek, jasny ekran i BARDZO trwała bateria!! Jest również bardzo wygodne i lekkie, i można go używać do wielu celów, jako działający, rowerowy monitor serca et.T.C.!!! Zdecydowanie jeden z najlepszych inteligentnych zegarków VFM!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Szybka wysyłka, bardzo dobra jakość produktu, szybka jakość poprzez bluetooth w smartfonie. Wszystkie aplikacje alarmują pierścienie na smartfonie, bardzo bezpieczeństwie krokomierz, a także licznik godzin snu. Ładny interfejs z jasnymi kolorami i dużo konstrukcji twarzy zegarka. W pudełku znajduje się drugi kolor zielonego paska.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Doskonały zegarek, najlepszy zegarek w tym przedziale cenowym, dokładny w oznakowaniu kroków, wygodny, z bardzo czystym, płynnym i funkcjonalnym ekranem, dotykowy odbiera cały ekran. Niezawodność i wiarygodność jest świetna, w pudełku są dwa kable ładowarek, dwie bransoletki, dwa filmy i to robi różnicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Időben megérkezett, jól néz ki. Első látásra elég strapabíró. Vízálló, kipróbáltam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Lepiej niż się spodziewałem. Wiele twarzy w aplikacji. Wygląda i czuje się premium

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wielki sprzedawca szybka wysyłka około 3 tygodni Super zegarek bateria trwa około 10 - 12 dni, jeśli nie używasz cały czas bluetooth i innych fukcji. To ma język grecki. Jedyną złą rzeczą jest to, że gdy otrzymujesz większą wiadomość, nie pokazuje całego tekstu Bardzo lekka struktura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Minimalny wydatek, maksymalny zysk... Naprawdę wysokiej jakości produkt... Ma saturator i licznik serca...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Praca do tej pory w porządku, bateria około 10 dni, wysyłka do Grecji około 20 dni. Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 935
    • Ft7 935
    • Ft10 072
    • Ft18 068
    • Ft5 798
    • Ft6 103
    • Ft13 137
    • Ft7 935
    • Ft14 423
    • Ft17 399
    • Ft12 209
    • Ft11 293
    • Ft7 324
    • Ft15 262
    • Ft7 324
    • Ft3 661
    • Ft9 156
    • Ft8 106