Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Ładuje bardzo szybko. Jest już z czapką i dwoma filmami ochronnymi. W tym jeden już na telefon komórkowy i jeden na wsparcie. Lekki, dyskretny smartfon z cholernie mocnym dźwiękiem. Słuchawki tylko bluetooth. Ale nie wyładowuje szybko. Akumulator działa cały dzień nawet mały... Udało mi się zainstalować Whatsapp, Facebook i Instagram. Biegnie bez zamków. Wspaniały ekran. Mam duże palce, które wciąż mogę pisać. Ma dokładny dotyk. Dźwięk jest kryształowo czysty, traci tylko dlatego, że nie ma okablowanego wejścia audio, ale na słuchawkach Bluetooth działa idealnie TB. Film i fotograf z jakością! Świetny telefon do ballady, ponieważ jest mały, nie przyciąga uwagi. Moja skarga jest taka, że powitanie z Soyo powinno mieć tylko więcej pamięci, ale ma możliwość rozszerzenia przestrzeni pamięci o kartę SD do 128gb.. Więc, w porządku, super. Dziękuję Ci Banggod za prezent!! Podobało mi się!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Urządzenie jest legendą, zbudowane w kształcie zapalniczki 😹😹😹, i jest zdefiniowane w twarzy, i pamięci, i w wersji Wattsa iPhone'a, ale klucz do samochodu 🤦🏻 jest większy niż 😭😭😹

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Прибыл очень быстро: на 15-й день после заказа! Упаковка надёжна: фирменная коробочка не помялась. В комплекте пришёл силиконовый чехол-бампер и защитная плёнка на экран. Зарядный кабель есть, адаптера USB нет, хотя это и не проблема. По габаритам сильно меньше обычного смартфона, сравним с дисконтной или банковской картой (См. фото). Русский язык интерфейса присутствует (см. фото). Нет возможности изменять размер текста на экране, например, в SMS. Кнопочки экранной клавиатуры очень маленькие, в них трудно попасть, что, впрочем, объяснимо и предсказуемо. В мини-смартфоне можно использовать либо 2 SIM-карты формата nanoSIM, либо 1 nano-SIM и микро-SD-карту памяти ёмкостью до 128 ГБ. Google Market, естественно, присутствует и работает: сходу доустановил популярные мессенджеры (Viber, Skype, Telegram...). В целом, занятный аппарат с недостатками, проистекающими из его достоинств. Вполне рабочий.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    arrive safely in 2 weeks. working well, for the basic apps. e.g. whatsapp, messenger, google map, skype. satisfied. size is smaller than expected. no tarifs for Europe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Po prostu doskonały telefon... bardzo mały, do przenoszenia i użytkowania. Ale ze świetnymi i funkcjonalnymi funkcjami... Jakie fajne, mieści się w każdej kieszeni i bardzo piękne!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Szczęśliwa z tym mini telefonem. Tylko jeden problem, karta pamięci 64gb, za którą kupiłem nie działa. Sugerowałbym nie kupować za nią karty pamięci. Kup szybki seperat karty pamięci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Problem z pamięcią jest bardzo mały, ale na zewnątrz jest słodki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    To super banggood, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    To takie słodkie i idealne kieszonkowe urządzenie, uwielbiam je

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,937
    • Ft12,006
    • Ft5,633
    • Ft15,569
    • Ft8,888
    • Ft5,509
    • Ft16,723
    • Ft8,978
    • Ft11,211
    • Ft40,412