Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Najbardziej wiarygodną firmą jest Banggood. Myślę, że życzenie, Aliexpress mówi, że wyślij wadliwy produkt, wpisz numer przesyłki. Znasz koszty wysyłki w Turcji. Nie kupuje się produktów z tych rzeczy

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    ... καλό τηλέφωνο για δεύτερο ...ανάγκης το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο.....κάνει ότι περιγράφετε..μην ζητάτε περισσότερα...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Fantastyczne małe lekkie, bardzo dobre i bateria działa tygodniami z tego, co sobie uświadomiłem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Cały miesiąc okresu pobierania opłat Urządzenie jest na tyle małe, by kupić też Cena jest właściwa w porównaniu z materiałami i możliwościami produkcyjnymi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Ładna i malutka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    To jest takie słodkie, naprawdę kocham ten telefon. I to jest miłe do oszukiwania lol 😂😂😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Przybył do Brazylii w ciągu miesiąca. Aplikacja bardzo dobra! Śledziłem cały czas. Co do produktu dokładnie opisanego w aplikacji zakupowej, proste i praktyczne. Miałem wszystkie rady na temat moich wątpliwości. Naprawdę podobały mi się zakupy w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Witam, więc naprawdę podoba mi się, że ten telefon jest mały i przydatny. Darmowa wysyłka do Maroka 🇲🇦 zajmie 35 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    przybył przed terminem i prawda, że jest tak jak opisano na zdjęciu jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 746
    • Ft83 949
    • Ft40 496
    • Ft25 216
    • Ft7 376
    • Ft33 578
    • Ft16 617
    • Ft13 997
    • Ft8 356
    • Ft5 970