Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2020

    Bardzo dobrze przybył. Był bardzo zaskoczony dobrą jakością zdjęć i zdjęć. Telefon jest mały, jak widać na zdjęciu, ale jest szerszy niż och myślał. Nieźle, wygląda super. Nawet tył z trzema kamerami wygląda świetnie. Podobnie jak iPhone 11 na max. Zamówię go ponownie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Wszystko jest w porządku. Słodki telefon Kica. Wyłączam i wyłączam dźwięk na próżno, tak jak on zostaje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Fantastyczne małe lekkie, bardzo dobre i bateria działa tygodniami z tego, co sobie uświadomiłem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Najbardziej wiarygodną firmą jest Banggood. Myślę, że życzenie, Aliexpress mówi, że wyślij wadliwy produkt, wpisz numer przesyłki. Znasz koszty wysyłki w Turcji. Nie kupuje się produktów z tych rzeczy

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Telefon jest świetny. Czuję, że nie ma kluczy. I lekka jak telefon z zabawkami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Telefon jest dobry. Ale przykro mi, że nie ma Bluetooth. Włożyłem kartę SIM i micro sd 32gb, sformatowany tłuszcz32 (domyślnie). Bateria jest bardzo dobra. Możesz robić tylko zdjęcia. Nie masz trybu wideo. Menu jest bardzo proste. /Głos jest bardzo jasny... /Szybka wysyłka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    ... καλό τηλέφωνο για δεύτερο ...ανάγκης το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο.....κάνει ότι περιγράφετε..μην ζητάτε περισσότερα...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Ładna i malutka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Proste, małe i przyjazne dla użytkownika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.09
    • US$11.99
    • US$44.99
    • US$8.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$17.09
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$24.99
    • US$37.99
    • US$53.99
    • US$41.99
    • US$74.09
    • US$19.99
    • US$8.99
    • US$39.99
    • US$8.07