Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    ... καλό τηλέφωνο για δεύτερο ...ανάγκης το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο.....κάνει ότι περιγράφετε..μην ζητάτε περισσότερα...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Cały miesiąc okresu pobierania opłat Urządzenie jest na tyle małe, by kupić też Cena jest właściwa w porównaniu z materiałami i możliwościami produkcyjnymi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Witam, więc naprawdę podoba mi się, że ten telefon jest mały i przydatny. Darmowa wysyłka do Maroka 🇲🇦 zajmie 35 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Tak jak opisz Jestem zadowolony Dziękujemy Banggood za szybką dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Proste, małe i przyjazne dla użytkownika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Produkt dotarł, a kiedy został otwarty, okazało się, że nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    يدعم العربية

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Małe, zwarte. Zrób to, co powinno. za 2. lub telefon wakacyjny i ta cena absolutnie w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Bardzo dobrze przybył. Był bardzo zaskoczony dobrą jakością zdjęć i zdjęć. Telefon jest mały, jak widać na zdjęciu, ale jest szerszy niż och myślał. Nieźle, wygląda super. Nawet tył z trzema kamerami wygląda świetnie. Podobnie jak iPhone 11 na max. Zamówię go ponownie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Najbardziej wiarygodną firmą jest Banggood. Myślę, że życzenie, Aliexpress mówi, że wyślij wadliwy produkt, wpisz numer przesyłki. Znasz koszty wysyłki w Turcji. Nie kupuje się produktów z tych rzeczy

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$109.99
    • US$115.49
    • US$182.99
    • US$137.99
    • US$38.62
    • US$45.73
    • US$14.56
    • US$51.74
    • US$28.71