Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2021

    Bateria tylko 2400 mha nie 3800

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Jak na „witaj" markowy telefon nie jest tak źle. Pozytywnie. Specyfikacje sprawdzone i prawdziwe . (Android 10, RAM, Rom, CPU, Wyświetlacz, itp, ale bateria tylko 2400mah lub mniej). Ostatnie 30h Standby z 6h SOT (WLAN, BT w i instalowaniu telefonu, Pobierz aplikacje, oglądaj YouTube, itp. Ostry wyświetlacz. NFC z Google Pay działa. Latarka jest wystarczająco jasna, by chodzić w ciemności. Wbudowany radio działa bez anteny (więc nie ma słuchawek, USB, kabla itp. konieczne). Odciski palców działają. - Nie. Android 10, ale nie ma gestów możliwe (tylko aplikacja z Nova Launcher działa za pomocą gestów). Bateria tylko 2400mah, ale wystarczy na cały dzień lub dwa. Tylna kamera może tylko 8Mp Nie 13Mp. Z zewnętrzną kamerą App i Camera2api tylko 8Mp możliwe. Wideo jest bardzo ciemne, Zdjęcia są OK (użyteczne). Wyświetlacz trochę przyciemniony, OK dla Indoor, ale nie dla jasnego światła słonecznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Ten wspaniały mały telefon był idealny. Zmarł jednak po około 2 tygodniach stosowania. Diagnostyka narzędzia SPFlash wskazuje wadliwy moduł eMMC. bardzo rozczarowujące, teraz drogi przycisk do papieru :-/

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Bardzo dobry telefon z wersją Androida bez bloatwares. Z drugiej strony potwierdzam, że bateria ma pojemność 2400mAh... Bardzo źle, ponieważ kupiłem go, aby zastąpić Cubot Kingkong mini, który ma akumulator 2000mAh.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Mały, mocny i bardzo poręczny. Kiedy przyzwyczaję się do rozmiaru, dzieciak jest naprawdę zabawny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Przykro mi, że ten produkt jeszcze nie dotarł, załadowałem go został dostarczony niechcący

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Bardzo zaskakujący produkt, który nie został znaleziony we Francji i idealnie pasuje do tego, czego szukałem, A dodatkowo dostarczona na długo przed planowanym terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Świetny telefon, bardzo solidny. Tak dobre jak większe telefony, jeśli nie lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Ładny telefon jak to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$54.99
    • US$115.49
    • US$38.62
    • US$34.64
    • US$146.14
    • US$51.74
    • US$137.99
    • US$36.06
    • US$45.73
    • US$31.17
    • US$14.56
    • US$40.41
    • US$38.10
    • US$29.99
    • US$29.67
    • US$25.98
    • US$139.99