Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Top telefon komórkowy by nie żył w życiu, że jest tak dobry! Jakość wyświetlania, jak również ogólne wykonanie top. W tym muszla i szkło opancerzone. A dostawa tylko tydzień do Szwajcarii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Małe i praktyczne, ze wszystkimi funkcjami systemu Android. Nie traci nic dla większych telefonów komórkowych, z wygodą montażu w dowolnej kieszeni. Jest wyposażony w plastikową osłonę, która chroni przed niewielkimi uderzeniami i tarciem podczas użytkowania. Został on dostarczony bez podatku importowego. Doskonale, bardzo warte swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Jestem naprawdę podekscytowany tymi małymi urządzeniami. Nie zawsze ta kłoda jest coraz większa. Urządzenie może zrobić wszystko, czego potrzebujesz, a nawet użyć go do wykonania telefonu. Jakość dźwięku jest doskonała, nie zajmuje miejsca. GPS działa, a zwykłe aplikacje mogą być używane bez żadnych problemów. Należy unikać długich tekstów ze względu na małą klawiaturę, z wyjątkiem rozmowy z urządzeniem. Prawdziwe zalecenie zakupu, a nie tylko jako drugie urządzenie na wakacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Jestem naprawdę podekscytowany tymi małymi urządzeniami. Nie zawsze ta kłoda jest coraz większa. Urządzenie może zrobić wszystko, czego potrzebujesz, a nawet użyć go do wykonania telefonu. Jakość dźwięku jest doskonała, nie zajmuje miejsca. GPS działa, a zwykłe aplikacje mogą być używane bez żadnych problemów. Należy unikać długich tekstów ze względu na małą klawiaturę, z wyjątkiem rozmowy z urządzeniem. Prawdziwe zalecenie zakupu, a nie tylko jako drugie urządzenie na wakacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Przybyli późno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Nie, dopóki towar. To tylko zły przycisk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    I received this phone is 10 days, which once again, Banggood has done a great job with improving their shipping time dramatically! I love Banggood! I have bought many items from them, and they continue to do a better job. I checked out this phone, and although I have not activated it yet, it seems to be a decent phone and will do what I thought it would do, and that is, to just be a good decent small phone that was easy to carry. If that is what you want, then I would recommend this phone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Tekst ten został przetłumaczony z języka niemieckiego na angielski za pomocą Google. Po włączeniu smartfona, zawsze pojawia się zdjęcie 01. Aktualizacja systemu nie działa. Co mogę zrobić? info@staacks-vie.de

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Używając go cały dzień, bateria może być lepsza, ale działa cały dzień. Zły Gsm połącz suchą baterię szybciej. WiFi i dane mobilne na cały dzień. Google odtwarza prace nad tym modelem. SMS-owanie to trochę trudne do pisania głosowego z wielojęzyczną pracą. Nie trzeba się przełączać, tylko rozmowa i język będzie rozpoznawany. Opakowania obejmują ładowarki, gumową maskę i ochronę szkła. Tylna kamera jest zła i nie ma 3 obiektywów. Brak połączenia dousznego 3.5 mm.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$99.99
    • US$349.00
    • US$199.00
    • US$569.00
    • US$169.00
    • US$309.00
    • US$179.00
    • US$324.00
    • US$154.00
    • US$516.00
    • US$309.99
    • US$239.00
    • US$179.00
    • US$259.00
    • US$189.00
    • US$169.00
    • US$289.99