Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Arriva arrotolato dentro una scatola e resta "viziato" con alcune pieghe ben evidenti e i bordi ripiegati. L'adattatore in omaggio mi è rimasto in mano, si è aperto in mille pezzi, meglio usarne uno più affidabile. Per il resto, fa bene il suo lavoro o almeno così pare. Il calore si diffonde in maniera abbastanza uniforme e scalda il giusto. Esteticamente è possibile migliorarlo, offrendo magari anche altre colorazioni (un bel nero uniforme, no?) e magari rimpicciolire il pulsante non sarebbe una cattiva idea. Che ne dite poi di un bel cavo standard USB, magari di tipo C, per poter sfruttare la corrente generata anche dal PC? Pagato intorno ai 17€, oltre non ne vale la pena! Spedizione velocissima.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Kupiłem go na zimę. Zapewnia to bardzo przyjemne uczucie komfortu. Możesz ustawić go w trzech etapach, zgodnie z tym jak gorąco powinno być. Przycisk zasilania świeci się inaczej na każdym etapie. Mogę tylko polecić ten produkt! Dotarcie na Węgry z chińskiego magazynu zajęło 18 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Uwagi: Świetny produkt, poręczny i inteligentny. Obiecujące i skuteczne. Zobacz to w filmie i odbierz to: Zadzwonić i uderzyć 👍, jeśli to wideo pomogło! Więcej informacji: Temperatura wzrasta do około 45°C w ciągu 5,1 minut, a następnie temperatura stabilizuje się, a cały proces jest cichy. Moc znamionowa: 77W Ocena: 10 Jakość: 10 Pakiet: 10 Wszystkie moje filmy poniżej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Uwagi: Świetny produkt, poręczny i inteligentny. Obiecujące i skuteczne. Zobacz to w filmie i odbierz: https://youtu.be/c_WvtPgUXpY Zadzwoń do 🔔 i uderz w 👍 jeśli to wideo pomogło! Więcej informacji na ten temat: Temperatura wzrasta do około 45°C w ciągu 5,1 minut, a następnie temperatura stabilizuje się, a cały proces jest cichy. Moc znamionowa: 77W Buygoodbest ocena (1-10): Jakość produktu: 10 | Cena w punktach: 8 pkt Paczka: 10 szt WSZYSTKIE MOJE BANGGOOD VIDEOS POŁĄCZENIE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dotarła w ciągu 20 dni... Wygląda na to, że jest ładnie. Jest rozgrzany na mroźne zimowe noce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Dobra jakość, doskonała praca, dobre ogrzewanie. Nie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Szybka wysyłka. Jeszcze nie próbowałem, ale jakość i używany materiał wydaje się w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    To jest dokładnie to, czego chciałem na mroźne zimowe noce. - Dziękuję, bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Kocham ten produkt. To, poza częściami naprawczymi mojego laptopa, jest najlepszym zakupem, jakiego dokonałem w zamknięciu. Mam pracę do napisania i słabe krążenie, więc często zimne dłonie i stopy. Ten produkt szybko się rozgrzewa i sprawia, że jestem tak wygodny, że mogę nawet uciąć sobie drzemkę przy biurku, kiedy jestem zbyt zmęczony pracą. Poza tym wygląda świetnie. Jakość jest dobra, kontrole są bardzo proste. Wtyczka jest USm, ale mam dodatkowe gniazdo UE. Sprzedawca skontaktował się ze mną po zakupie przed wysłaniem i zapytał, jakiego rodzaju wtyczki potrzebuję. Dziękuję! 10 / 10 polecam. Bardzo rzadko tak mówię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$12.64
    • US$27.49
    • US$17.99
    • US$11.49
    • US$17.59
    • US$35.99
    • US$33.99
    • US$37.39
    • US$32.99