Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(344)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(344)
    • 5 Star(329)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2021

    i bought this model after checked the Xiaomi model. this one is poor, and whorst than other. it's bigger but less strong. the plug to recharge is not usb but another so you have to carry always with you and if it will broke or you will loose.... not the plug comfortable. so I prefer for sure the Xiaomi (similar but emproved model)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Very satisfied 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Produkt otrzymany i dobrze zapakowany, przetestowany i zatwierdzony! Gratulacje, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Bardzo wysokiej jakości budowa i opakowanie, nie spodziewałem się tego. Wykonuje swoją pracę. Chciałbym trochę więcej mocy, ale nie ma sprawy. Szybka misja. To wielka sprawa i liceum. Polecam!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2019

    Отличный аппарат, струя воды мощная, в комплекте 4 насадки, 3 режима работы, работает от аккумулятора. Рекомендую, однозначно по месту ничего подобного не найти, аналогичные самые дешевые устройства от 2.8 Тр. при доставке коробка пришла сильно помятой, на подарок не пойдет. магазину хорошо бы позаботится о более надежной упаковке. доставка курьером.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    Это наверное самый удобный ирригатор , среди известных брендов. Прежде всего он эргономичен , а это важно , потому как прибором надо успеть пройтись по всем зубам , единственное это то что его нельзя переворачивать вверх дном , вода не будет поступать . В итоге аппарат достойный и учитывая его стоимость это лучшее предложение на рынке

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    Buen irrrigador dental teniendo en cuenta el precio que tiene. Cuenta con 4 boquillas. Tiene recambios y es tal cual como se ve y describe. Recomendable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2019

    Diş hekimimin tavsiye üzerine ilkkez ağız duşu kullanıyorum, diş eti kanama sorunum var. ilk denememde diş etim kanadı fakat kısa süre içerisinde alışıp kanama sorunu gidiyormuş. Diş eti sağlığı için önemli bir cihazmış. Sarjlı olması kullanım açısından büyük bir avantaj sağlıyor, banyoda prizle vs uğraşmamak için bu ürünü tercih ettim. Gayet performanslı buldum.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    really cool thing, clean my teeth properly, strong flow, high pressure. only one con: small water tank (~200 ml)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Rodute przyjechał w 100%, jedyne co można narzekać to dostawa i opóźnienie dostawy, to było około 50 do 55 dni, ale to nie zależy od Banggood, usługa z Banggood jest rewelacyjna, wsparcie, obsługa, wszystko jest niesamowite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.74
    • US$64.39
    • US$40.41
    • US$23.99
    • US$27.71
    • US$8.99
    • US$39.26
    • US$49.99
    • US$26.55
    • US$32.25
    • US$68.13
    • US$27.71
    • US$55.43
    • US$11.49
    • US$33.99
    • US$35.99
    • US$20.99
    • US$217.13