Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(594)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(594)
    • 5 Star(566)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2020

    Przybyła nagroda Snatch Banggood Banggood Snatch Wygrałem dzień 02/04 Opublikowany: 11/04 BR 16/04 Przybyło Dzień dostawy 25/04 Doskonały produkt, działa doskonale, bardzo szybko od wysyłki do dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Bardzo udana i wygodna szybka dostawa polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Bardzo zadowolony z tej pozycji. Wykonuje swoją pracę bardzo dobrze. Kolejny produkt najwyższej jakości od Xiaomi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    This product has been delivered in good order without damage, any complications and conforms to the description. It is again a great product sold under the Xiaomi brand that you can trust and rely on quality. The product was nicely packaged without damaging or creasing the packaging. The whole set is in a quality box, which allows the product to be donated as a gift. The design itself is of high quality, professionally free of errors and everything is elaborated in detail. The device works satisfactorily, but I will have more experience after multiple (long-term) use. I am very satisfied with the product so far. I can only recommend the product and the seller. Thumb up! Absolute satisfaction. Delivery time was perfect (20 days).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Egyben megjött. Működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2019

    Good quality trimmer with nice storage bag

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Przybył super szybko i pracował doskonale świetne urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Element zgodny z opisem i działa dobrze. Nie spodziewałem się mieć baterii, ale został wliczony..Sprawa jest również do noszenia ze sobą w podróży. Szczęśliwy z tego elementu robi swoje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Super szybka wysyłka. W końcu mogę oczyścić nos z długich włosów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    Spełnia obiecaną obietnicę. Możesz pozbyć się niechcianych włosów natychmiast. Nieźle wygląda. Pracuje z bateriami AA. Cieszy mnie mój zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$45.59
    • US$9.41
    • US$22.99
    • US$28.99
    • US$49.99
    • US$20.99
    • US$6.59
    • US$25.40
    • US$49.99