Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2021

    Doskonały produkt, działa idealnie. Dokładnie tak jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Szybkie parowanie produktu i szybkie reakcje ręczne przełączanie przyciskiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Najlepszy przekaźnik Zigbee, użyłem go do całkowitej migracji mojego mieszkania z WiFi do Zigbee, używam go z Zigbee2MQTT i nie mogę znaleźć lepszego produktu na rynku, świetnego produktu 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Przydatne do rozszerzenia sieci Zigbe... normalnie. Ale się rozłącza, jest też bliżej centrum niż inne jednostki... może muszę znaleźć lepsze miejsce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Opakowanie było okropne... Mój wyglądał, jakby przejechała go ciężarówka. Obudowa produktów była otwarta i miała ślady. Obwód wydaje się być w porządku. Trzeba go przetestować, żeby upewnić się, że działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Produkt zgodny z opisem (jest to oryginalny wzór, a nie kopia: świadectwo uwierzytelnienia w polu). Opakowanie do wysyłki nie jest zbyt ostrożne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy, zainstalowany i działa na razie wszystko dobrze. Jeśli dobrze działają, wymienię te wifi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Właśnie tego szukałem. Działa w porządku. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Otrzymano zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Love these switches. Perfect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 493
    • Ft6 345
    • Ft6 696
    • Ft6 577
    • Ft7 051
    • Ft11 283
    • Ft6 696
    • Ft4 935
    • Ft5 640
    • Ft5 286
    • Ft4 800
    • Ft3 967
    • Ft7 368
    • Ft23 626
    • Ft13 836
    • Ft6 345
    • Ft4 577
    • Ft6 089