Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(311)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(311)
    • 5 Star(302)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    Dobra dostawa, nieuszkodzona. Wszystkie produkty zostały zapakowane i dobrze zapakowane. Kupiłem trzy. Są wyposażone w czujniki temperatury.. Miałem jeden na podsłuchu i uruchomiony w 20 minut. Jest trochę niezdarny do pary, ale kiedy jest sparowany, działa dobrze. Google Home rozpoznaje go jako przełącznik, i może przeczytać na głos, jaka jest temperatura. Kupiłbym go jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    excellent fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Przybyli w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    😃😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2018

    Questo sonoff è il primo della gamma da 16A con sensore di temperatura che acquisto,come tutti gli altri della gamma,si può comandare a distanza dopo averlo configurato,tutti gli utilizzatori ad esso collegati,a questo più in particolare si possono collegare apparecchiature che assorbono un carico maggiore di corrente, sino a 3500watt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2018

    As all switches from Sonoff this one is also great. It can support devices to 16A but my advice is never to go more than 14A, just to be on safe side. I didn't test it on 16 so I don't know can it handle that amount of power. Also one great feature of this switch is wireless temperature humidity thermostat module.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Nie mogę się doczekać, żeby je przymierzyć. Roman Post nie wykonuje swojej pracy jak należy. Wysyłaj rozkazy przez innych kurierów! Dziękuję Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Wypróbowałem to z lampą i działa idealnie z aplikacją ewelink. Chociaż sonda jest dokładna, czas odświeżania odczytu jest nieco długi prawdopodobnie z powodu komunikacji z serwerem. Aktywuje i wyłącza przekaźnik ręcznie i automatycznie między dwiema temperaturami. Posiada również programowanie podobne do alarmów telefonicznych, timera i zapętlanego zegara. Nie wiem, czy utrzyma 15 amperów. Mam nadzieję, bo chcę go użyć do aktywacji odporności termosu 2kw ciepłej wody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2018

    Покупал, чтобы сделать "умный бойлер". Брал с градусником. В итоге он не пригодился, так как реле на стандартной прошивке работает по таймеру или по градуснику. Включил реле по таймеру -> померять температуру -> запустить бойлер -- увы такого функционала пока нету. Живет под крышкой бойлера.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2018

    Habe das Teil via Schukodose mit einer Heizplatte verbunden. Da Der Temperatursensor wasserdicht ist kann er direkt in den Topf gelegt werden. Zum Einregeln sollte die Temperatur zunächst niedriger gewählt werden da die Heizplatte eine große thermische Masse darstellt. Aber platzen der Weißwürste ohne verkochter Glühwein istnun vorbei. Die Kosten waren so nun sehr gering für die vielfältige Nutzungsmöglichkeit. Das Anlernen mußte ein paar mal wiederholt werden bis es geklappt hat. Fazit: o

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 433
    • Ft6 560
    • Ft5 364
    • Ft12 010
    • Ft5 503
    • Ft16 041
    • Ft2 074
    • Ft6 560
    • Ft4 070
    • Ft5 193
    • Ft8 837
    • Ft13 124
    • Ft5 048
    • Ft5 724
    • Ft3 277
    • Ft15 457
    • Ft7 890
    • Ft4 373