Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(182)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    La bomba de la calefacción de mi caldera dejó de funcionar. En lugar de cambiar el panel de control que para lo demás funciona compré este artículo y me gasté menos de la décima parte y además puedo consultar el estado de mi caldera por internet. Excelente adquisición.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Świetny zakup. Pozwoli mi uruchomić mój stary termos elektryczny, który miał zepsuty termostat i żadnych części zamiennych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    /Szybko się łączą. Łatwa obsługa, pokazuje bieżącą temperaturę. Długość kabla 1 metr

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    consegna rapida prodotto come da descrizione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2019

    I like Sonoff products and Banggood give a good price. Exactly this equipment I used for hot water circulation pump control in my home. I am fully satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2018

    Tried to use it for my terrariums but couldn't find an option in the app to switch it by temperature. But I guess I find a way in future :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    Good products

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    Good quality Good time to shipped.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Szybka dostawa, dobrej jakości produkty. Testowany pod kątem wysokiej temperatury, czujnik działa dobrze ponad 90 C. Tanie kopie nie działają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Bardzo dobre urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 291
    • Ft16 481
    • Ft6 542
    • Ft7 664
    • Ft6 018
    • Ft4 136
    • Ft3 323
    • Ft3 445
    • Ft13 032
    • Ft4 312
    • Ft6 513
    • Ft15 714
    • Ft9 198
    • Ft24 148
    • Ft44 084
    • Ft17 247
    • Ft18 585
    • Ft4 979