Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2021

    Doskonała jakość przełącznika ściennego. Działa zgodnie z reklamą Sonoff Slampher R2. Nie ma baterii, musisz kupić i sam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dobra jakość w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Przyjęto zgodnie z życzeniem. Bardzo dobry wygląd zewnętrzny i zwarta konstrukcja. Jest to trzykanałowy nadajnik RF 433.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dobra jakość w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Na rozprawie sądowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Illumination of the led backlight is very poor especially for the switches which are installed in the hall and there is no direct sunlight. Batteries are not included and i used my own which drained so fast. I will try other batteries too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Oświetlenie led backlight jest bardzo słabe, zwłaszcza w przypadku przełączników, które są zainstalowane w przedpokoju i nie ma bezpośredniego światła słonecznego. Baterie nie są wliczone w cenę, a ja użyłem własnych, które tak szybko wyczerpały się. Spróbuję też innych baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Świetnie, jeśli masz wyłącznik z kablami, to ten działa jako bezprzewodowy pilot. Więc w korytarzu nie muszę przełączać kabli, żeby przejść przez pokój

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Otrzymał to po tym, jak BG je przeładowała. Działa dobrze i łatwo zainstalować. Należy pamiętać, że nie zawiera baterii CR2032

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$24.99
    • US$6.99
    • US$12.99
    • US$9.34
    • US$25.40
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$11.54